Topp 3 – Vecka 13 (t o m 31/3)

No Limit Express duktig V75-tvåa


1 – Inga segrar

Det blev inga Jämtländska fullträffar den gångna veckan.

 

2 – Tre andraplatser

Det körs en del trav under påskhelgen som är något av startskott för alla travsälskare. Det är nu det drar igång på allvar. Gävle körde V75-tävlingar under skärtorsdagen 28 mars. No Limit Express (arkivbild) var ute i ett riktigt rövargäng och följde upp segern i årsdebuten med en mersmakande andraplats. Han hamnade i omväxlande fjärde och femte par utvändigt. Gick med i angrepp via tredjespår och satte sedan in den egna attacken via fjärdespår in mot upploppet. Spurtade starkt men utan chans att hinna ifatt en mycket bra vinnare. No Limit Express noterade fina 13,4/2140a på den smetiga banan och drog in 50 000 kronor. Hästen gåt mot en mycket spännande säsong.

Nylander var med i ett ramlopp och svarade för en positiv insats som tvåa på 27,4/1640a vilket belönades med 15 000 kr. Han kom igenom fint till tredje ytter från bakspår. Påbörjade sedan en tidig attack men fick sent svar och tvingades forcera via fjärdespår, för att överta ledningen varvet från mål. Fullföljde fint och har formen helt på topp.

”Gamle trotjänaren” Donners Am startade på Dannero 30/3 och blev tvåa efter att ha vandrat som första häst i andraspår större delen av loppet.

 

3 – Inga ytterligare pallplatser

 

//BOM

Publicerad tisdag 2 april 2024.