Information v.31

Aktuell information från Travbanechefen.


Då är det dags för årets höjdpunkt för kallbloden, Kallblodsklassikern med Derbyfinalerna. De två största loppen för kallblod med hela 600 000kr i första pris, i båda klasserna. Vädrets makter ser ut att stå på vår sida och vi hoppas på både sol och uppehåll. Observera att vi saxar V64:an med Boden.

  • Nu har vi avverkat vår första månad med nytt entreprenadupplägg, ett upplägg som fungerat väl. Det finns alltid en del att slipa på men som helhet känns det bra. Jag får ibland samtal och sms om våra banor, men det är viktigt att ta del av körschema och information på hemsidan. Har ni synpunkter, förslag eller frågor så är det bara att höra av sig till anläggningsgruppen.
  • Som det ser ut kommer vi borra eget vatten, förhoppningsvis påbörjar vi detta redan i år. Vi inväntar offert och planen är att göra det klart vintern -23/24, då gör vi minst påverkan på marken.
  • Vi har en rutinerad och duktig funktionärskår men för att säkerställa långsiktighet behöver vi både fler och yngre. Är du intresserad? Anmäl er gärna till oss på!
  • Tyvärr lämnar Tamara Skutnabb oss då hon flyttar till Bergsåker men under sommaren och hösten fyller vi på med nya hyresgäster. Dels Fredrik Jonsson (stall 4), dels Jonas Ullström stall (12C).
  • Det finns några av er som inte fick sina hederspriser den 16/6 och som heller inte hämtade ut dem 20/7. Ni kan hämta dem på inskrivningen på fredag 4/8.
  • Missa inte Familjedagen den 20/8 med travtävlingar, ponnytrav, backluckeloppis mm. mm.
  • Banornas öppettider finns nu utlagda på hemsidan
  • Provloppen lägger vi ut efterhand, och höstens schema kommer ut då Travskolans utbildningar är planerade.

Ingen hästägarseger den 20/7 men vi säger grattis till en kuskseger:
Per Linderoth och Björs Balder vann ett av uttagningsloppen i Derbyt.

Almanackan:
4/8                    V64 och Derbyfinalerna
6/8                    Arrangerad resa till Dannero
9/8                    Provlopp
15/8                  Anmälan V5 20/8 med Familjedag!
20/8                  V5 med två ponnylopp och massa andra aktiviteter
23/8                  Provlopp
28/8                  Anmälan V64 1/9

/JQ

 

Publicerad onsdag 2 augusti 2023.