Ponnypremiären på Östersundstravet

Så har vi avverkat årspremiären på Östersundstravet för våra ponnyhästar. Fint väder och en lysande fin bana bjöds det på under årets första heldag. Ovan ser vi en av dagens hemmavinnare, Skumpa.


Tre härliga hemmasegrar noterades. I ett shettislopp stod hemmahästen SKUMPA för bästa farten med Vilda Håkansson i sulkyn som segrade på tiden 3,06,3. I sjätte loppet blev det en hemmauppgörelse mellan OPIUM och Kendra Söderberg och den tappert stridande PALMBACKENS DIESEL och Emma Gabrielsson… Nosen först fick OPIUM (bilden nedan) som segrade med en hals på tiden 1,56,5.

I lopp 7 hade hemmahästen CASTIEL (bilden nedan) med Elsa Löjdahl bäst spring i benen och ledde från start till mål på finfina tiden 2,26,9.

Vi kan också nämna att våra kära norska vänner fick med sig två segrar över gränsen i form av Gårder`s Picasso och russet Thorwald.

Ett stort tack till alla startande och Grattis till alla segrande ekipage under dagen. Nästa heldag för ponnytravarna blir den 13:e Maj då vi bland annat kör Uttagningslopp till Mini & Lilla Elitloppet.

 

 

Publicerad måndag 17 april 2023.