Startlista Provloppen lördag 3 september

Nu är startlistan klar till lördagens provlopp den 3 september 2022.


Det blev fyra provlopp och första loppet körs kl 11.00. I 1.33 blev det bara två hästar, men vi låter de två köra med varandra och vill någon efteranmäla dit går det bra att göra det på inskrivningen.

OBS! Vi vill poängtera att det är viktigt att alla kuskar håller tiderna i Provloppen, dvs är det 1.38 så är det 1.38-tempo som gäller hela vägen, inte 1.32 sista varvet.

Starttiden på loppet är när den första, återkallade, starten ska köras. En återkallad start i alla provlopp utom 1.22-fart. Valfritt att vara med i den första starten.

OBS! Det ser ut att kunna komma stora regnmängder i natt och imorgon bitti och banpersonalen kommer att göra en bedömning imorgon bitti om det går att genomföra provloppen eller inte. Utgångspunkten är att loppen körs, men skulle vi tvingas ställa in meddelas det på hemsidan och Facebook under lördag morgon.

Klicka nedan för startlista:

Startlista Provlopp 3 september 2022.pdf

Missar man anmälningstiden och absolut vill vara med när provloppen drar igång finns möjlighet till efteranmälan på inskrivningen i mån av plats, men kostar då 150 kr (6 % moms tillkommer).

Publicerad fredag 2 september 2022.