Travbanechef Jan Quicklund informerar vecka 9.

En tävlingsdag under torsdagslunchen med lite darr på manschetten då vädret blev varmare än prognosen visade och solen oväntat tittade fram.


Banan blev tungsprungen, men höll ändå ihop hyfsat. Anläggningsgruppen och banskötarna hade bra dialog med de aktiva och hanterade allt väl.

Roligt att lunchdubbeln och lopp 5 gick i både Jämtländska och ”Bergströmska” tecken då Mikael Halvarsson vann med For You, ägd av bland annat Carina Bergström, och Rikard N Skoglund som vann med Secret of Joy, tränad och ägd av bland annat Anna-Charlotta Bergström från Brunflo. Hemmalaget fick ytterligare en seger då Per Linderoth vann med Målarkompaniets Weightlessness, uppfödd av Patrik Bergström i Brunflo (!). Per Linderoth segrade också i dagens sista lopp med egentränade Cobol Eternity. Grattis till er alla!

Spelet på båda V4, LD och V5 blev åter riktigt bra, en viktig faktor för morgondagens fördelning av resurser.

Nya hyresavtal är skrivna och dessa skickas ut efterhand. Det blir dock en liten förändring på stallbacken i mitten på april, varför vi väntar in denna och återkommer med resten av avtalen för dem det berör.

Aktiviteter:
Tjejkväll 8/4 - Publikhallen är bokad men vi öppnar upp läktaren.
Direktspel 23/4 - Vi öppnar upp för direktspel på STL/V75 innan vi arrangerar V65 på kvällen.
PRO-kväll 18/5 - Publikhallen är bokad men vi öppnar upp läktaren.

Nästa vecka är det vecka 10 och som alla vet sportlovsvecka i Jämtland, varför vi denna vecka har lite begränsade öppettider på sekretariatet. Ring eller skicka sms till oss så ska vi ändå försöka hjälpa till, oavsett ärende!

Trevlig helg!

Mvh
/JQ

Publicerad fredag 4 mars 2022.