Travronden på torsdagar

Fraktflygen till Östersund går inte som vanligt i sommar. Därför får du som bor i regionen Travrondens papperstidning på torsdagar fram till den 17 augusti.


I sommar kommer du som bor i regionen kring Östersund att få vänta en dag extra på din papperstidning. Enligt MTD, som har utdelningsuppdraget, går inte fraktflygen som vanligt under vecka 27 till 33 och någon ersättning via lastbilar har dessvärre inte varit möjlig att införa, enligt Travronden som beklagar detta.

För dig som inte vill vänta till torsdag finns e-tidningarna Travronden Sport och Spel tillgänglig varje tisdag kl 10.00 på ditt konto på travronden.se som alla prenumeranter har tillgång till. Som prenumerant har du också full tillgång till Travronden Helg som publiceras på fredagar kl 18.00. Detta betyder att du som vill läsa e-tidningen inte behöver missa något och alltid får läsa allting först.

Om du har några frågor, behöver hjälp med att upprätta digitalt konto eller logga in för att läsa Travrondens e-tidningar, vänligen kontakta Travrondens kundtjänst på info@trmedia.se.

Publicerad onsdag 6 juli 2022.