Tips till måndag 18 juli

Det är Jackpot på ATG:s huvudspelform V64 denna kväll och här följer ett V64-tips.


Den första avdelningen är ett uttagningslopp till Svenskt Kallblodsderby och bäst meriter har 3 Tangen Minto. Han måste räknas, men han har bara gjort en start i år och då var han blek. Stallkamraten 4 Ros Borken har tre raka segrar och ser ut att vara under rejäl utvcekling. Streck också för 7 Sigve H.R., 9 Teknograbben och 5 Reime Blesen.

I V64-2 blir 6 Sangviks Ballerina stor favorit och det ser också ut att vara en bra chans. Hon har fina fartresurser och vinner mest troligt felfri, senast blev det galopp men vi tror att det var ett olycksfall i arbetet. Sköter hon sig lutar det åt att hon drar iväg till ledningen och sedan har bra chans att vinna. En V64-spik. Värsta motståndarna 3 Tekno Jerva, 7 Bato Tösen och 9 Östby Saga har ännu inte vunnit lopp i år. 

I den tredje avdelningen gör 7 Hannibal Face intressant debut i Oscar Berglunds regi. Senast på Solvalla galopperade han in på upploppet och hade nog kunnat vinna på en 1.10-tid annars. Sköter han sig blir han svårslagen, men det finns motbud. 9 Albert Zonett är härdad i tuffa gäng och har vunnit 14 av 34 starter. 5 Borea Del Circeo går ofta bra i Sverige och var inte tom i mål senast. 3 Bowling de Luxe blir inte lätt att tas med från ledningen och är också värd ett streck.

3 Dunungen i V64-4 var outstanding ifjol, men har inte övertygat lika mycket i år och står ännu utan seger under fyraåringssäsongen. Tidigt bud, men ingen spik. Första utmanaren 7 Tangen Tone har ännu inte startat i år och är också svårbedömd. 1 Föynland Prinsessa har heller inte vunnit i år, men måste också streckas. Här streckar vi vidare och plockar 2 Helma, 4 Nelson Heidi och 8 Önnes Saga.

I V64-5 spikas 2 Excellent Liss. Han gjorde comeback senast och med det loppet i kroppen kan han vara sgeremogen nu. Står bra till i loppet och i ett öppet lopp chansspikas han. Värste motståndaren 8 Knutte Sting har inte startat på länge och har dessutom sämsta läget.

I den avslutande avdelningen är 1 Brenne Odin stor favorit och han är naturligtvis helt given. Startsnabb och har bäst meriter, men här finns det några roliga motbud och vi garderar med 5 Voje Viljar som har gått riktigt starkt på slutet och med lite klaff kan han utmana. 2 Stormyrans Erkkki står fint till och är under rejäl utveckling så han blir spännande att se här.

V64-1: 3,4,5,7,9
V64-2: 6 Sangviks Ballerina
V64-3: 3,5,7,9
V64-4: 1,2,3,4,7,8
V64-5: 2 Excellent Liss
V64-6: 1,2,5

360 rader = 360 kronor

Publicerad söndag 17 juli 2022.