Lyckad familjedag

Många besökare på vår familjedag.


I söndags arrangerade vi ponnytravtävlingar och familjedag med bakluckeloppis. Vi hade många besökare och publikplats var välfylld av både loppisbilar och aktörer som gjorde vår familjedag till en toppendag. 

Familjedagen erbjöd bl.a kalvar, ponnyridning, testa golf, lotterier, hästskokastning, hoppborgar, speedshooting, stapla morötter, lek för barn, rosetter, ballonger och vi hade ett 60-talet bilar på bakluckeloppis.

Klockan 11 öppnade grindarna med alla aktiviteter och sedan var det sagostund i publikhallen. Efter det kom vår hästmaskot och delade ut godis till alla barn. Ponnytravets första lopp startade kl 12 och de som deltog i ponnytravet under dagen fick fina applåder av våra besökare. Brandbilarna kom efter lunch och de hann inte mer än parkera så ville barnen sitta i brandbilarna. Vid 15 stängde vi ner familjedagen och ser att den var lyckad på många sätt. Såklart ger det mersmak av att vi ska göra det som ett återkommande event nästa år.

GRATTIS!

Vi har gjort lottningen på er som registrerat er fribiljett via tickster.com och vinnaren är Annika Ward som vinner en travlektion på Östersundstravets Travskola. 

Tack ALLA som gjorde denna dag! 

 

 

Publicerad måndag 29 augusti 2022.