Kvällsöppet på torsdagar

Från och med nästa torsdag den 1 september gör vi en förbättring för er som tränar på kvällstid.


Stora banan är oftast öppen till kl 20.00 på vardagskvällar under sommarhalvåret, men då obemannad efter kl 15.00. Men från och med nästa torsdag den 1 september kommer anläggningen att ha en bemannad personal kvar till kl 20.00 på torsdagskvällar för att sladda och underhålla banan även kvällstid. Detta gäller alla torsdagar utom vid tävlingar eller dag innan tävling då banan och gäststallen måste hållas stängda.

Förhoppningen med denna kvällsbemanning på torsdagar är att fler ska kunna få träna på preparerat underlag på stora banan och att torsdagskvällar kan bli en kväll då tränare samlas och kan träna ihop på stora banan.

Kolla alltid hemsidan om det är några avvikande tider innan du planerar att åka in till banan.

Under onsdag förmiddag fanns det intresse från en av våra tränare att prova en häst bakom startbilen och kl 11.00 var det bestämt att bilen skulle åka ut på banan. Efter att ha gått en sväng förbi gäststall 5 på förmiddagen visade det sig att fler var intresserade av att testa startbilen och fem ekipage fick nu möjlighet att prova bilen i träning. Har ni sådana önskemål så fråga anläggningen i god tid om det passar att åka ut med bilen, det är bra för oss också att underhålla och provköra startbilen även mellan tävlingsdagarna.

Startbilen 220824.jpg

Publicerad onsdag 24 augusti 2022.