Sportchef Mattias Stenbys ledare till lördag 23 april

Det blev två hemmasegrar förra tävlingsdagen den 8 april när Håkan Berglund-tränade S.G.Flying Diaval och Tomas B Nilsson-tränade Weightlessness segrade. Den senare är den som får pryda omslaget på programmet till denna gång.


Den 5 april hade vi Publikhallen uthyrd till K Bygg Fresks där 300 personer åt trerättersmiddag och njöt av underhållning från magikerna Brynolf & Ljung. En supertrevlig kväll! Redan på morgonen efter den 6 april var Publikhallen uthyrd till PRO som var på plats med ca 100 personer under hela dagen med först fika och sedan lunch. Två dagar senare på tävlingskvällen var det Tjejkväll med ca 130 tjejer på plats tillsammans med en rad olika sponsorer och utställare.

K Bygg-kvällen, som var en icke travdag, genererade ändå ett nytt sponsoravtal till Östersundstravet där en helt ny sponsor valde att köpa både en reklamskylt och ett V75-lopp till den 11 juni. Även nya trevliga bokningar till Publikhallen har inkommit efter den kvällen. Det är jättekul att Publikhallen blivit så populär för olika typer av evenemang och att en del av de nya evenemangen även kan generera intäkter till travdagar. Vill du också vara med och synas på Östersundstravet? Kontakta i så fall Susanne Pettersson (läs mer nedan).  

Varje år får jag samtal från tränare eller ägare som missat att betala in insatserna till Kallblodsklassikern. Lika tråkigt varje gång när ägaren eller tränare kommer på att anmälningstiden gått ut. Nu är det snart sista dag att anmäla ditt tvååriga kallblod till Kallblodsklassikern 2023-2024. Hör av er snarast om det är så att ni missat detta. Är du osäker på om du anmält? Sök efter din häst på travsport.se och titta under historik, där står det vilka insatslopp hästen är anmäld till.

56 hemmahästar finns i startlistorna denna gång. Hur många segrar kan det bli?

Välkomna och lycka till!

 

Vill du också marknadsföra dig och ditt företag på Östersundstravet?

Vi erbjuder en reklamskylt där du syns bland våra besökare på arenan och i TV-sändningar på travdagar. Vi har ett nätverkande bland företagen, företagsmiddag under en travkväll, rubriklopp med logotype under en travkväll och familjedag som ingår i din reklamskylt.

Vill du marknadsföra dig under en travdag eller göra något extra för dina kunder och leverantörer? Vi skräddarsyr efter ditt behöv och önskemål.

Kontakta Susanne Pettersson på 063-199594 eller susanne.pettersson@ostersund.travsport.se

Publicerad onsdag 20 april 2022.