Välkommen på tävlingar torsdag 14 oktober

Nu på torsdag 14 oktober är det tävlingar. Reaxcer är publikvärd, glöm inte att gå in på Tickster.com och registrera din gratis entrébiljett.


Publik och hästägare är välkomna tillbaka som vanligt utan restriktioner. Nya publikhallen är öppen för publiken och där finns också servering av enklare förtäring och dryck. Målgången/läktaren är också öppen för publiken, men utan servering.

Gällande publiken:
Entrén är gratis och det är Reaxcer som är dagens publikvärd. Alla, även restauranggäster och de som vill åka in via Drive In-parkeringen behöver en gratis entrébiljett via Tickster.com: https://secure.tickster.com/sv/h9j6l7835p17p26/products

Biljetten scannas sedan antingen via mobilen eller på papper i huvudentrén eller vid Drive-In-entrén.

Gällande restauranggäster:
Bord på Spiltas Restaurang bokas på telefon 063-57 00 40. Även restauranggäster behöver en gratis entrébiljett via Tickster.com: https://secure.tickster.com/sv/h9j6l7835p17p26/products
Biljetten scannas sedan antingen via mobilen eller på papper i huvudentrén eller vid Drive-In-entrén.

Spiltas Meny för tävlingarna ser ut så här:

Travbuffé 200 kr: Stekt rödspätta med remouladsås serveras med kokt potatis. Inklusive sallad, smör, bröd och kaffe med gobit.

Ala carte 299 kr: Spiltas bookmaker (oxfile, bröd, lök, tomat, bearnaise) serveras med strips.

På stallbacken gäller följande:
Aktiva med starthäst samt hästtransportörer kommer in på stallbacken som tidigare, namnlista finns hos stallvakten. Hästägare med starthäst som vill komma in på stallbacken behöver visa upp giltigt sms som skickas ut som entré för två på stallbacken. Hästägare med hästägarkort med årsmärke 2019 eller 2020 är också välkomna in på stallbacken. Parkering sker dock utanför stallbacken.

Info gällande vinnande ekipage:
Segrande kusk får blombukett ute på banan och där görs också en kort segerintervju. Hederspriser hämtas ut på inskrivningen.

Klicka här för att läsa banprogrammet till tävlingarna.

Publicerad tisdag 12 oktober 2021.