Tävlingar torsdag 14 oktober

Torsdag 14 oktober arrangerar Östersundstravet tävlingar med V5. Publik och hästägare är välkomna som vanligt utan restriktioner.


Nya publikhallen är öppen för publiken och där finns också servering av enklare förtäring och dryck. Målgången/läktaren är också öppen för publiken, men utan servering.

Gällande publiken
Entrén är gratis och det är Reaxcer som är dagens publikvärd. Alla, även restauranggäster och de som vill åka in via Drive In-parkeringen behöver en gratis entrébiljett via Tickster.com: https://secure.tickster.com/sv/h9j6l7835p17p26/products
Biljetten scannas sedan antingen via mobilen eller på papper i huvudentrén eller vid Drive-In-entrén.

Gällande restauranggäster
Bord på Spiltas Restaurang bokas på telefon 063-57 00 40. Även restauranggäster behöver en gratis entrébiljett via Tickster.com: https://secure.tickster.com/sv/h9j6l7835p17p26/products
Biljetten scannas sedan antingen via mobilen eller på papper i huvudentrén eller vid Drive-In-entrén. 

Stallbacken
Aktiva med starthäst samt hästtransportörer kommer in på stallbacken som tidigare, namnlista finns hos stallvakten. Hästägare med starthäst som vill komma in på stallbacken behöver visa upp giltigt sms som skickas ut som entré för två på stallbacken. Hästägare med hästägarkort med årsmärke 2019 eller 2020 är också välkomna in på stallbacken. Parkering sker dock utanför stallbacken.

Info gällande vinnande ekipage
Segrande kusk får blombukett ute på banan och där görs också en kort segerintervju. Hederspriser hämtas ut på inskrivningen.

Klicka här för att läsa banprogrammet till tävlingarna.

Publicerad fredag 8 oktober 2021.