Publik och hästägare är välkomna tillbaka till Östersundstravet torsdag 7 oktober

Nästa torsdag den 7 oktober arrangerar Östersundstravet Huvudtävlingar med V64 och äntligen är publik och hästägare välkomna tillbaka som vanligt utan restriktioner.


Det kommer att vara ett välkomsterbjudande i nya totohallen och utlottning av delikatesspåsar från Änge Chark. Målgången/läktaren är öppen för publiken, men servering av enklare förtäring och dryck finns endast i totohallen.

Gällande publiken
Äntligen får vi välkomna publiken tillbaka utan restriktioner. Entrén är gratis och det är Reaxcer som är dagens publikvärd. Alla, även restauranggäster och de som vill åka in via Drive In-parkeringen behöver en gratis entrébiljett via Tickster.com: https://secure.tickster.com/sv/9913h0c8u3a4xlr/selectevent

Biljetten scannas sedan antingen via mobilen eller på papper i huvudentrén eller vid Drive-In-entrén.

Gällande restauranggäster
Bord på Spiltas Restaurang bokas på telefon 063-57 00 40. Även restauranggäster behöver en gratis entrébiljett via Tickster.com: https://secure.tickster.com/sv/9913h0c8u3a4xlr/selectevent

Biljetten scannas sedan antingen via mobilen eller på papper i huvudentrén eller vid Drive-In-entrén.

Stallbacken
Aktiva med starthäst samt hästtransportörer kommer in på stallbacken som tidigare, namnlista finns hos stallvakten. Hästägare med starthäst som vill komma in på stallbacken behöver visa upp giltigt sms som skickas ut som entré för två på stallbacken. Hästägare med hästägarkort med årsmärke 2019 eller 2020 är också välkomna in på stallbacken. Parkering sker dock utanför stallbacken.

Info gällande vinnande ekipage
Det är K-Bygg Fresks dag denna tävlingsdag med sponsorer i samtliga lopp. Alla vinnare välkomnas till vinnartribunen. Segrande kusk lämnar hästen till personalen i vinnarcirkeln och tar emot hederspriser och blommor. Det blir segerintervju innan det är dags för segerdefilering. Segrande hästs ägare är också givetvis välkomna till vinnartribunen för att hämta hederspris.

Klicka här för att läsa banprogrammet till tävlingarna.

Publicerad fredag 1 oktober 2021.