Det här gäller för publiken tisdag 26 oktober

Tisdag 26 oktober arrangerar Östersundstravet tävlingar med V5. Publik och hästägare är välkomna som vanligt utan restriktioner.


Nya publikhallen är öppen för publiken och där finns också servering av enklare förtäring och dryck. Målgången/läktaren är också öppen för publiken, men utan servering.

Gällande publiken
Entrén är gratis och det är Reaxcer som är dagens publikvärd. Alla, även restauranggäster och de som vill åka in via Drive In-parkeringen behöver en gratis entrébiljett via Tickster.com: Klicka här för att boka biljett.
Biljetten scannas sedan antingen via mobilen eller på papper i huvudentrén.

Gällande restauranggäster
Bord på Spiltas Restaurang bokas på telefon 063-57 00 40. Även restauranggäster behöver en gratis entrébiljett via Tickster.com: Klicka här för att boka biljett.
Biljetten scannas sedan antingen via mobilen eller på papper i huvudentrén.

Stallbacken
Aktiva med starthäst samt hästtransportörer kommer in på stallbacken som tidigare, namnlista finns hos stallvakten. Hästägare med starthäst som vill komma in på stallbacken behöver visa upp giltigt sms som skickas ut som entré för två på stallbacken. Hästägare med hästägarkort med årsmärke 2019 eller 2020 är också välkomna in på stallbacken. Parkering sker dock utanför stallbacken.

Information gällande vinnande ekipage
Segrande kusk får blombukett ute på banan och där görs också en kort segerintervju. Hederspriser hämtas ut på inskrivningen.

Klicka här för att läsa banprogrammet till tisdag 26 oktober.

Publicerad fredag 22 oktober 2021.