Vi kunde räkna in fem hemmatränade segrar förra tävlingsdagen; Lassbyns Heta Lina, Index Magi, Dwayne Zet, Alviano och Trö Ole vann och Lassbyns Heta Lina med Tamara Skutnabb i sulkyn är den som får pryda omslaget till den här tävlingsdagen.


Tävlingsdagarna för 2022 är nu officiella och ni missar väl inte den nya STL/V75-dagen som körs redan den 29 januari. Förutom att vi kör Sven O Perssons Minne för kallbloden kommer vi även att hedra Sanity genom att köra Sanitys lopp för första gången. Vi hoppas kunna presentera lite mer info om den 29 januari inom kort. Årspremiär 2022 blir för övrigt söndag 16 januari. Klicka här för att se alla tävlingsdagar.

Det blev bra anmält även till denna tävlingsdag. Normalt sett körs åtta lopp en sådan här saxkväll, men eftersom alla prispengar inte delats ut tidigare i år hade vi möjlighet att skriva ut två extra lopp så det är tio lopp i programmet. Många hästar i startlistorna vilket är roligt, det gör loppen mer spelvänliga och det är både en trevlig V5:a (lopp 3-7) och en V4:a (lopp 7-10) som vi kan bjuda publiken och spelarna på.

Vi hälsar K-Bygg Fresks och deras samarbetspartners välkomna till denna tävlingskväll. En hel del företag finns på plats och vi har prisutdelningarna i vinnartribunen dit hästägare är välkomna att hämta hederspriser. 45 Östersundstränade hästar finns i startlistorna, hur många segrar kan det bli till hemmalaget? Lycka till!

Nästa tävlingsdag är fredag 26 november då Jämtländskt Uppfödningslopp körs med 100 000 kronor till vinnaren. Det var svårt att hitta någon lämplig dag för vårt största lopp för treåriga kallblod i år, det krockade i schemat med lopp både i Sverige och Norge och därför ligger det så sent på året. Vi hoppas ändå kunna få till ett riktigt bra lopp. Denna dag körs även ett lopp för treåriga ston där vi ska hedra familjen Hafstads fina Karmine genom att köra Karmines lopp för första gången.

Publicerad torsdag 4 november 2021.