Det här gäller för publiken tisdag 9 november

Tisdag 9 november arrangerar Östersundstravet tävlingar med V5. Publik och hästägare är välkomna som vanligt utan restriktioner.


Nya publikhallen är öppen för publiken och där finns också servering av enklare förtäring och dryck. Målgången/läktaren är också öppen för publiken, men utan servering.

Gällande publiken
Entrén är gratis och det är Reaxcer som är dagens publikvärd. Alla, även restauranggäster och de som vill åka in via Drive In-parkeringen behöver en gratis entrébiljett via Tickster.com. Biljetten scannas sedan antingen via mobilen eller på papper i huvudentrén. Klicka här för att boka din fribiljett.

Gällande restauranggäster
Bord på Spiltas Restaurang bokas på telefon 063-57 00 40. Även restauranggäster behöver en gratis entrébiljett via Tickster.com. Biljetten scannas sedan antingen via mobilen eller på papper i huvudentrén. Klicka här för att boka din fribiljett.

Stallbacken
Aktiva med starthäst samt hästtransportörer kommer in på stallbacken som tidigare, namnlista finns hos stallvakten. Hästägare med starthäst som vill komma in på stallbacken behöver visa upp giltigt sms som skickas ut som entré för två på stallbacken. Hästägare med hästägarkort med årsmärke 2019 eller 2020 är också välkomna in på stallbacken. Parkering sker dock utanför stallbacken.

Information gällande vinnande ekipage
Det är K-Bygg Fresks dag denna tävlingsdag med sponsorer i fem av loppen. Alla vinnare välkomnas till vinnartribunen. Segrande kusk lämnar hästen till personalen i vinnarcirkeln och tar emot hederspriser och blommor. Det blir segerintervju innan det är dags för segerdefilering. Segrande hästs ägare är också givetvis välkomna till vinnartribunen för att hämta hederspris.

Klicka här för att läsa banprogrammet till tävlingarna.

Publicerad torsdag 4 november 2021.