Tävlingar idag måndag 3 maj

Idag körs det huvudtävlingar med V64 på Östersundstravet och första start är kl 18.20.


Programändringar:
Lopp 1 nr 1 Knockout Keeper är struken.
Lopp 2 nr 1 Belfort Rags är struken.
Lopp 5 nr 7 G.K.Prio Ett är struken.

Tipsanalysen:
Ingen vinnare på V5 näst senaste tävlingsdagen och senast gav fyra rätt på V4:an hela 134 671 kronor. Kan det bli en svårhittad rad även denna tävlingsdag?

Den första avdelningen är ett kallblodslopp med hög klass. 6 Bellfaks galopperade i spetsstriden mot Odd Herakles senast, men kom tillbaka duktigt som sexa och visade fin form. 8 Don Viking galopperade i sista sväng i samma lopp och han ska även hinna med en start i monté innan denna start. Enklare emot för båda denna gång och båda ska räknas. 5 Torpa Olea är startsnabb och skulle hon sitta i ledningen eller rygg på ledaren kan hon bli segerfarlig. 9 Järvsöodin var fyra bakom Månlykke A.M. och Odd Herakles senast och ser ut att vara uppåt i form.

Spår 5 bakom bilen vinner oftast, statistiskt sett, och här får 5 Claude P.Hill tipset i V64-2. Han var duktig vid segern senast och går säkert framåt ytterligare till denna start. 12 Nuclear Håleryd har vunnit tre av fyra starter, men har varit struken efter senaste starten och har dessutom sämsta läget. Måste dock streckas ändå. 2 Lyckans Quick har aldrig vunnit lopp men är snabb från start. Galopperade i ledningen in i första sväng senast, men håller han sig på benen kan han sitta fint till här. 3 Spicy Morique har heller aldrig vunnit lopp, men har bra fart i benen. Är snabb ut och i spets på kort distans kanske hon kan hålla hela vägen.

Bara sju hästar i V64-3, men ändå spännande att se om Guldhästarna längst bak kan plocka in sina tilläggsmeter på hästarna på startvolten. 6 Donners Am har sett kanonfin ut i år och är han lika bra nu borde han ha bra chans att runda till seger. Värst emot är kanske 7 Weekend Fun som var riktigt bra som trea på Solvalla i december. Vann även årsdebuten här på hemmaplan och har på slutet också fått en liten nytändning i monté. 3 Berra Steel verkar rejäl och distansen passar säkert fint, men kanske kan bli jobbigt att hålla undan för tilläggshästarna?

Den fjärde avdelningen är ett fint Fyraåringslopp och det känns vidöppet. 4 G.K.Justus var duktig tvåa utvändigt om ledaren på Solvalla i senaste starten och ska räknas igen. 1 Load Master gör spännande debut i ny regi. Galopperade med krafter sparade 400 kvar i E3-finalen i augusti efter att ha sprungit 1.12,1 i uttagningsloppet. 5 Excellent Ima är en fin häst som nu har lopp i kroppen och kan vara segermogen. 6 Cab Frontline fick upp farten sent senast, men avslutade rejält bakom Unlimited Face. 3 Zätas Forever Star, 7 Fly Bird Fly och 2 Exklusiva Liss har också visat goda resurser och samtliga sju hästar i loppet streckas.

V64-5 är ett roligt stolopp. 8 Zooropa var duktig tvåa bakom Pleasure For Cash senast, men har varit struken efter det. Dåligt läge, men står bra till på pengarna och måste räknas tidigt. 9 Elsa Mearas följde med bra som fyra bakom Mellby Don Juan i årsdebuten. Lopp i kroppen nu och blir segerfarlig. 6 So Gå Kleopatra såg jättefin ut vid segern från ledningen senast. Snabb ut och kanske kan överraska från ledningen? 5 Avantis Red Witch svarade för en plusbetonad insats som fyra på Solvalla senast.

DubbelCupen för kallblod avslutar omgången och 8 Ulvsåsen som vunnit nio av tolv starter och ska ses med bra chans. Galopperade visserligen omotiverat i ledningen i senaste starten, men fungerar han som vanligt måste han ha bra chans att vinna trots läget. 3 Bleke Silver har övertygat i Norge, men galopperade bort sig som storfavorit senast på Östersundstravet. Bra läge nu och är nog värst emot. 9 Wild Donnan såg toppfin ut vid segern på Östersund. Orkade dock inte från ledningen på smetigt underlag senast mot rätt så tuffa hästar. 5 Klack Tekla såg formstark ut senast och ser ut att vara klart på gång.

V64-1:
6 Bellfaks
8 Don Viking
5 Torpa Olea
9 Järvsöodin
---------------------------
3 Moeses
4 Lex Peidei
2 Rubus
7 Art Nökkve
1 Järvsö Jansing

V64-2:
5 Claude P.Hill
12 Nuclear Håleryd
2 Lyckans Quick
3 Spicy Morique
---------------------------
9 Pastor On Line
11 Signe Summit
6 Summer Wind Ås
4 Florens V.J.
10 O.M.Flame
8 Västerbo Flashback
1 Kalle Kanin Tooma
7 G.K.Prio Ett

V64-3:
6 Donners Am
---------------------------
7 Weekend Fun
3 Berra Steel
4 Lyckans Olov
2 Timetobecool
1 Empir Brick
5 Red Isac

V64-4:
4 G.K.Justus
1 Load Master
5 Excellent Ima
6 Cab Frontline
3 Zätas Forever Star
7 Fly Bird Fly
2 Exklusiva Liss
---------------------------

V64-5:
8 Zooropa
9 Elsa Mearas
6 So Gå Kleopatra
5 Avantis Red Witch
---------------------------
4 Lisa S.E.
7 Alvena Uni
2 Wallbase
3 Gatelink
1 Frida Taxam

V64-6:
8 Ulvsåsen
---------------------------
3 Bleke Silver
9 Wild Donnan
5 Klack Tekla
6 Bara Snygg
2 Klack Silver
1 Vårbusan
4 Rive Rappa
11 Kaksi
10 Can Bo
7 Harnsta Spiken
12 Järvsöjerka

4 x 4 x 1 x 7 x 4 x 1 = 448 rader/kronor

Publicerad måndag 3 maj 2021.