Information gällande entrékort 2021

Svensk Travsport jobbar just nu med att digitalisera entrékort för aktiva, hästägare m fl (de som i dagsläget finns i fysiskt, inplastat format och kallas ST-kort, guldkort, hästägarkort etc).


Den nya, digitala lösningen kommer preliminärt vara klar att tas i bruk till sommaren/hösten 2021.

Du som har ett fysiskt entrékort med klisterlapp för 2020 kan fortsätta använda det fram till 2021-12-31. Några nya klisterlappar för 2021 finns inte. Efter 31 december 2021 kommer sedan de fysiska korten att försvinna och ersättas av digitala entrékort.

Vi informerar självklart då den nya, digitala kortlösningen är på plats och redo att börja användas.

Observera att restriktioner p g a covid-19 fortfarande gäller på Östersundstravet och alla andra travbanor, håll dig uppdaterad om dessa! Än så länge är alltså ingen publik välkommen varken på publikplats eller stallbacken på Östersundstravet eller någon annan travbana.

Fredag 21 maj när vi har tävlingar är endast Restauranggäster som bokat bord på Spiltas välkomna. Hur det blir till Östersunds tävlingar den 1 juni och 12 juni får vi återkomma till inom kort, Spiltas kommer att vara öppen även då och det kan då även bli aktuellt med ett begränsat antal på publikplats. Endast förköp eller förbokade platser kommer dock att gälla hela juni också. Mer information kommer!

Publicerad torsdag 20 maj 2021.