Det här gäller inför Jämtlands Stora Pris 12 juni 2021

Lördag den 12 juni körs STL-tävlingar med V75 på Östersundstravet. Det blir nya Coronarestriktioner i Sverige från och med den 1 juni och det finns nu möjlighet för Östersundstravet att ta in ett begränsat antal i publiken som endast får befinna sig utomhus.


Här följer en hel del viktig information om vad som gäller:

Vi får ha 500 sittande i publik utomhus. Östersundstravet kommer att numrera upp 500 stolar med avstånd mellan stolarna på publikplats och biljetter till dessa köps på Tickster. Försäljning av dessa biljetter startar torsdag 27 maj kl 10.00 på Tickster och varje sittplats kostar 200 kronor. Länk till Tickster här: https://www.tickster.com/sv/events/kyy690ymzeyd0cy/2021-06-12/stl-tavlingar-med-jamtlands-stora-pris
Det går även bra att gå in på tickster.com och söka på Östersundstravet.

De 500 som köper sittplatsbiljett utomhus får inte gå in inomhus under dagen utan måste vara på sin sittplats under dagen förutom vid toalettbesök (hänvisas till toalett under Spiltas) eller om man ska köpa något att äta/dricka vid försäljningsstället utomhus. Det kommer endast finnas enklare förtäring och dryck utomhus. De som köper en publikbiljett utomhus ska ha med sig sin köpta entrébiljett och gå in på publikplats via den så kallade Drive In-parkeringen. OBS! Alltså entré för publiken som köpt utomhusbiljett via Drive In-parkeringen.

Restaurang Krubban (nya totohallen) är fullbokad!

Restaurang Spiltas är fullbokad!

Restaurang JSP-rummet är fullbokad!

När det gäller restauranglokalerna räknas restauranggästerna ej som publik och alla tre restauranglokaler är nu fullbokade. Restauranggästerna omfattas alltså av restauranglagen. Om man har bokat bord på någon av restaurangerna ska man INTE köpa entrébiljett via Tickster. Man får sitta maximalt fyra gäster per bord och det ska vara avstånd mellan borden. Restauranggästerna måste hålla sig till restauranglokalen och får ej gå ut på publikplats. Restauranggäster till Spiltas och Krubban ska gå in via huvudentrén och blir där hänvisad till sin respektive restaurang.

Inomhusläktaren är endast öppen för travsällskapets medlemmar som bokat plats i förväg. Det går ej att köpa biljetter hit. Sällskapets medlemmar bokar plats i förväg och har egen entré mellan inomhusläktaren och kontorsbyggnaden.

Stallbacken är fortsatt en arbetsplats. Inga andra förutom de aktiva; dvs tränare, kusk, hästskötare och transportör får komma in på stallbacken. Vänligen respektera detta! Viktigt att aktiva som ska in på stallbacken använder parkeringen utanför stallbacken.

Det blir inga segerceremonier i vinnarcirkeln, hederspriser till segrande ekipage kommer att delas ut på stallbacken. Tränare till segrande häst är ansvarig att hederspriserna kommer med hem. Segerintervju med segrande kusk kommer att göras på banan av Patrick Sjöö.

Inga fribiljetter, hästägarkort, ST-kort eller andra frikort med årsmärke gäller på svenska travbanor än så länge. Endast förköpta biljetter till sittande utomhus eller förbokade restaurangplatser inomhus gäller. Det är för att vi måste kunna garantera att vi håller oss till rätt antal personer.

Publicerad tisdag 25 maj 2021.