Information till aktiva 12 juni 2021

Välkommen till Östersundstravet! Se nedan en del viktig information till helgen.


Boxönskemål
Ni som önskar att övernatta med er häst, om ni önskar resesällskap eller har andra boxönskemål. Meddela Mattias Stenby på email mattias.stenby@ostersund.travsport.se eller på sms 0705-456518 så tidigt i veckan som möjligt och absolut senast torsdag 10 juni kl 12.00.

Boende/Hotell
Scandic Östersund Syd (alldeles intill travbanan):
Krondikesvägen 97, 831 46 Östersund.
Telefon: 063—685 86 00.
Uppge koden TRAV när du bokar så får du 10 procent rabatt på ordinarie pris.

Best Western Hotell Gamla Teatern (centralt inne i stan):
Thoméegränd 20, 831 34 Östersund.
Telefon: 063—51 16 00.
Uppge koden V75 när du bokar så får du 20 procent rabatt på ordinarie pris.

Inskrivningen
Öppnas kl 11.45. Här fyller ni i hästskötarnas namn på en lista. Alkotest kommer att göras på ett antal kuskar/ryttare. Här hämtar alla hästskötare med startande häst varsin goodiebag med bland annat en matkupong till grillen på stallbacken.

Banorna
Förutom stora banan/tävlingsbanan finns även en bana på innerplan att värma på. I ”skogen” vid maskinhallen ca 600 kvar finns ytterligare en rundbana och en rakbana att värma på eller ”varva ner” på efter loppet.

Mat och dryck
Café Volten på stallbacken som är belägen i sista sväng öppnar kl 09.00 på lördag morgon. Det kommer under tävlingsdagen även att finas en grill och försäljning i anslutning till inskrivningen.

Segerintervjuer
Görs på banan av Patrick Sjöö. Blombukett delas ut till segrande kusk och efter avslutad intervju görs sedan en segerdefilering. Om loppet har hederstäcke och/eller lagerkrans delas det ut till hästen innan segerdefilering.

Hederspriser
Inga hederspriser delas ut i vinnarcirkeln. Det kommer att finnas ett tält i anslutning till inskrivningen där ansvarig tränare eller hästskötare hämtar upp de hederspriser som gäller respektive segrande häst/ekipage.

Klicka här för att läsa lördagens banprogram.

Publicerad torsdag 10 juni 2021.