Jämtlands Travsällskap uppmärksammar vinnare

Från och med i år vill Jämtlands Travsällskap uppmärksamma Östersundstränade segrar på hemmaplan och segrar i STL-lopp i Sverige i ännu större utsträckning än vad vi gjort tidigare. Vi vill att ägarna till Östersundstränade hästar som vinner på hemmaplan och i STL-lopp ska få något extra.


Förutom att ägaren och kusken får det uppskattade hederspriset från Änge Chark i alla lopp på hemmabanan inför vi nu också att ägaren till en Östersundstränad häst som vinner på Östersundstravet får ett presentkort på Spiltas Restaurang på 500 kronor. Detta gäller i alla lopp på Östersundstravet!

När det gäller STL-loppen (Klass II, Klass I, Bronsdivisionen, Silverdivisionen, Gulddivisionen, Kallblodsdivisionen och Diamantstoet) som oftast körs som V75-lopp på lördagar så är det travets finrum. När en Östersundstränad häst vinner ett STL-lopp vill vi nu uppmärksamma det och ägaren till hästen får då 1 000 kronor i presentkort att använda på Spiltas Restaurang.

Det känns bra att kretsen runt segrande Östersundshästar i efterhand ska få möjlighet att fira segern lite extra på Travrestaurangen. Just nu är ju Spiltas Restaurang bara öppet på luncher, men presentkorten som delas ut under 2021 är giltiga under hela 2022 också så det ska finnas gott om tid att kunna använda presentkorten på tävlingskvällar.

Kerstin & Per Englund som äger Hara Putten, Monica Nilsson som äger Homemade Bourbon och Erika Rosén Eriksson som äger Espe Vilde som alla tre vann på årspremiären den 8 januari kommer att få sina presentkort skickade med posten.

Bilden visar när Espe Vilde och Erika Rosén Eriksson segerdefilerar efter vinsten på årspremiären den 8 januari 2021. Foto: Tom Jönehag.

Publicerad fredag 15 januari 2021.