Presentation styrelsemedlem Maria Werner-Gabrielsson

Vi kommer att presentera våra styrelsemedlemmar i Jämtlands Travsällskap här på hemsidan och i banprogrammet för att alla ska få möjlighet att lära känna vår styrelse lite mer och även få ett ansikte på dem. Först ut var ordförande Håkan Karlsson för ett par veckor sedan, nu är det Maria Werner-Gabrielssons tur.


Namn och ålder:  Maria Werner Gabrielsson, 52 år

Bor: Östersund, inte långt från travbanan.

Civilt arbete:  Chef för enheten Strategi och Styrning på Östersunds kommun.

Hästbakgrund: Har förflutit inom ridsporten. Har jobbat som ridlärare, har haft olika förtroendeuppdrag samt varit aktiv tävlingsryttare i hoppning. För cirka 10 år sedan hamnade jag i travsporten vilket är helt fantastiskt! Familjen har nu travhästar av alla typer; shetland, russ, varmblod och kallblod.

Bästa travminne: Det är svårt, det finns så många fantastiska upplevelser! Men topp tre är nog Emmas (min dotters) första seger med sin shettis Maximilian IV, Emmas första seger med stor häst (Zitor) och Zitors V75-vinst där han även satte svenskt rekord.

Det bästa med Östersundstravet: Stallbacken och gemenskapen!

Annat idrottsintresse: För mig är det hästar som gäller!

Sommar- eller vintersemester: Gillar både sommar- och vintersemester, men om jag ska välja blir det sommarsemester! Gärna i Sverige och kombinerat med trav i någon form, till exempel Visby eller Hoting.

Kött, fisk eller vegetariskt: Äter helst en god köttbit.

Publicerad fredag 5 februari 2021.