Foto: Lars Jakobsson, TR Bild

Weekend Fun från innerspår inom V64 i Bollnäs

Det är många jämthästar i farten för närvarande med deltagande i tävlingar under så gott som alla dagar.


När Dannero kör lunchtrav på torsdag har Veronica Sundberg Books Miskos Caprea med Mats E Djuse spår 1 på start i V4-öppningen, medan Elsa Mearas med Per Linderoth har spår 3 på tillägg över medeldistans. I V4-2 har Jenny Björks Vessle Moen med Magnus A Djuse spår 4 och Lennart Holmbergs Can Bo med Micael Melander har spår 6 på tillägg över medeldistans. I V4-3 har Veronica Sundberg-Books Galeras med Micael Melander spår 5 på start över kort distans. I V4-4 har Wångens Veneer med Magnus A Djuse spår 12 på tillägg över lång distans.

I V5-2 har Svante Ivarssvassa med John Östman spår 2 och Borksnapsen med Kenneth Olsson spår 4 på start över kort distans. I V5-4 har Håkan Dahlströms Sölvsveds Atlas spår 8 och Wångens Faste Odin med Tamara Skutnabb spår 12, båda på tillägg över medeldistans. I V5-finalen har Angelica Löfgrens No Lane med Jimmy H Andersson spår 8 på tillägg över medeldistans.

Vi kör breddlopp i Östersund på fredag med hela 62 hemmahästar, fyra som kvalar och sex som går premie. Vi återkommer med mera information därifrån närmare tävlingarna. Under fredagskvällen körs också V64 i Bollnäs och åtta jämthästar startar. I V64-öppningen har Daniel Wikbergs Weekend Fun med Kaj Widell spår 1 bakom bilen över medeldistans. Stallkompisen Jacqueline Boko med Helena Ehn har i V64-5, ett sto- och damhopp, spår 3 bakom bilen över medeldistans, medan Per Linderoths Young Highness med Susanne H Osterling har spår 8. I V64-avslutningen har Optandsfröken med Michael von Essen spår 1, Anders Hafstads Minessa med Jorma Kontio spår 3 på start, medan Johan Gunnarssons Joel Klipp med Emilia Leo har spår 2 på tillägg. I öppningsloppet har Anders Hafstads Minea med Jorma Kontio spår 2 på start. I lopp 2 har Arild Eggens Nisse Raring med Jorma Kontio spår 6 på start över kort distans.

På lördag har Amanda Löfqwists Brasil Boko med Jennifer L Oscarsson spår 6 bakom bilen i öppningsloppet på Jägersro, vilket rids i monté.

Under söndagen kör Hagmyren breddtrav. I den inledande loppet har Fredrik Norredahls Tristan Cesar med Jonas Johansson spår 9 bakom bilen. I lopp 2 har Bonaldo med Anders Hafstad spår 4 på start, medan Blås Undan med Ludwig Wickman spår 3 och Fredrik Norredahls Moeses med Jonas Johansson spår 7 på tillägg över medeldistans. I lopp 8 har Cresent med Hans Bergh spår 10 bakom bilen för medeldistans.

Publicerad onsdag 2 september 2020.