Foto: Maria Holmén, TR Bild

Per Linderoth med tre till start i Skellefteås V75-omgång

Det är gott om trav under veckan.


När Bollnästravet kör V64 -tävlingar på torsdag har Anders Hafstads Ellinea med Micael Melander spår 3 och Mikael Björklunds Blixen med Jan-Olof Johansson spår 4, båda från tillägg över medeldistans i V64-2. I V64-4 har Optandsfröken med Michael von Essen spår 4 på tillägg över medeldistans. I V64-finalen har Anders Hafstads Minessa med Micael Melander spår 1 på tillägg över lång distans medan Veronica Borgs Björlifix med Anna-Lena Forsberg har spår 2 på dubbla tillägg.

Under fredagen är det hemmatävlingar med 67 hemmahästar till start, tre i kval och åtta i premielopp. Information inför de tävlingarna återkommer vi med separat.

På Rättvikstravet går under fredagskvällen även Jenny Hansens Millmina med Angela Eriksson ut i monté från spår 7 på start över medeldistans i voltstart. I V5-4 har Niklas Skölds Super Lux med Lena Fritz spår 6 över medeldistans på tillägg. I lopp 7 har Money Smile med Per Linderoth spår 2 på tillägg över medeldistans.

När Skellefteå arrangerar V75 på lördag är det fem från länet på plats. I V75-4 har Elsa Mearas med Per Linderoth spår 3 på tillägg över medeldistans. Stallkompisen Donners AM har för Per spår 4 i den efterföljande Silverdivisionen. I V75- finalen har Per också Buzzer Beater från spår 8 bakom bilen över kort distans. Fotot är taget av Maria Holmén/TR Bild.

I V75- har Daniel Wikbergs Tempel L.B. med Ulf Eriksson spår 5 på tillägg över hela 3160 meter. I öppningsloppet har stallkollegan Assault spår 5 bakom bilen över medeldistans i monté.

På lördag kommer även fyra ”jämthästar” till start på Romme, som kör V65 under kvällen. I lopp 1 har Mikael Molins Spang Vinvar med Lars-Åke Svärdfeldt spår 2 på start över kort distans. I V65-2 har Oscar Berglunds nye intressante tysk Bold Heuvelland med Anders Eriksson spår 5 bakom bilen över medeldistans. I V65-4 har stallkompisen Cobourg Hanover med Anders Eriksson spår 3 på tillägg över medeldistans. I V65-5 har Ida Brekkes Tönder Ö.K. med Marcus Lilius spår 2 bakom bilen över medeldistans.

Publicerad tisdag 29 september 2020.