Månadens ledare september

Lo Ekström fyller 19 år nu i september. Hon bor i Mattmar, 6 mil utanför Östersund med sina föräldrar, hästar och hund.


Det finns både shettisar, russ och varmblod på gården. Lo har alltid hållit på med hästar så länge hon kan minnas, först var det ridning, ridskola och sen mestadels hoppning med sin hopphäst.

Trav har hon hållit på med i 10 år. Efter att ha sett en lapp på skolan så testade hon travskola och sedan dess har det blivit trav för hela slanten. Hon gick alla märkeskurser och tog ponnylicens 2012. Lo har tävlat framgångsrikt med framför allt egna hästar.

Hon har också gått gymnasiet på Wången och 2017 tog hon storhästlicens, efter det blev det också B-tränarlicens. På travskolan har Lo jobbat i 1 år och hon trivs bra med sitt jobb.

Det bästa med att jobba som ledare är att se när eleverna lär sig och utvecklas och förstår vad det är de ska göra säger hon. Det är också väldigt roligt att se hur de trivs och får en fristad som inte är likt något annat, på travskolan.

Hon plussar också för vuxenkurserna. Att få vara med när äldre elever i olika åldrar från 18-70 år provar något nytt utanför sin comfort zone och upptäcker hur roligt det är med trav är fantastiskt roligt tycker hon.

Lo är en väldigt duktig ledare som har en förmåga att få alla att känna sig välkomna. Hon är väldigt intresserad och engagerad i sitt jobb och gör alltid sitt yttersta. Hon är strukturerad samtidigt som hon har ett milt sätt att leda grupperna. Vi är så glada att få ha Lo som en av ledarna hos oss.

TACK LO!

Publicerad onsdag 2 september 2020.