Gällande tävlingar och publik från söndag 1 november

Följande gäller på Östersundstravet från söndag 1 november:


Stallbacken är fortsatt en arbetsplats. Endast aktiva i form av tränare, skötare, kuskar och transportörer med starthäst har tillträde till stallbacken.

Vill du se tävlingarna från Spiltas Restaurang är det bordsbokning som gäller. Begränsat antal platser. Ring 063 – 57 00 40 för att boka ditt bord.

För att se tävlingarna från publikplats ska en förköpsbiljett via Tickster bokas. Vi kommer att ha 200 platser för bokning till publikplats (OBS – de som bokar bord på restaurangen behöver ej publikbiljett). Biljetten kostar inget, men måste bokas och visas upp vid entrén. Det kommer att finnas numrerade sittplatser i nya totohallen. Precis som på Spiltas Restaurang är det bordsservering som gäller av alkohol även i totohallen.

Som publik håller man sig till sin sittplats, man får ej röra sig fritt på publikplats utomhus. Inga totoluckor kommer att finnas öppna för att minimera risken för köbildning. Vill man spela sker det via mobil, surfplatta eller dator.

Bokning av biljett sker på https://secure.tickster.com/6gzhkuu2ya3pt0b och man kan börja boka sin publikbiljett tisdag 27 oktober kl 10.00. OBS! Har du bokat bord på Spiltas behöver du ej denna biljett.

Publicerad måndag 26 oktober 2020.