Stötta Mustaschkampen 2020!

November är här och med det även Mustaschkampen 2020! I år gör vi tillsammans med ATG ett initiativ för forskningen kring prostatacancer och vi hoppas att du vill vara med. Som en morot för insamlingen skänker ATG ett bidrag till en av landets travskolor när insamlingen är över!


Alla landets travbanor har en varsin insamling på mustaschkampen.se och den bana vars insamling har gått bäst mellan 1 november och 30 november (klockan 23.59) får en check till sin travskola. Beloppet på checken matchar ATG med den insamlade summan för aktuell bana (max 100 000 kronor).

Du kan nu göra skillnad i kampen mot cancer och samtidigt stötta din travbana/travskola genom att lämna ett bidrag till insamlingen. Stort eller litet spelar ingen roll – alla kronor räknas!

  • Alla kan vi drabbas av prostatacancer, stötta forskningen genom att bidra till Östersundstravets insamling för Mustaschkampen, säger Gunnar Blomgren, tidigare ordförande i Jämtlands Travsällskap och hästägare som själv varit drabbad av prostatacancer.
  • Jag har haft prostatacancer och jag hoppas att ni samlar ihop mycket pengar så att fler får leva och vara friska och hålla på med våra hästar, säger Bertil Byström, tidigare styrelseledamot och hästägare på Östersundstravet.

Jämtlands Travsällskap stöder Mustaschkampen genom att bidra med 50kr per elev i Travskolan.

Stötta Mustaschkampen med valfritt belopp du också. Östersundstravets insamling finns på: https://insamling.prostatacancerforbundet.se/fundraisers/ostersundstravets-insamling-till-mustaschkampen

Publicerad måndag 16 november 2020.