Foto: Lars Jakobsson, TR Bild

No Business i Breeders’ Crown-final på söndag

På söndag går Oscar Berglunds No Business med Magnus A Djuse ut i en Breeders’ Crown-final för 3-åriga ston på Eskilstuna. The Bank-dottern har spår 6 bakom bilen över medeldistans!


Under lördagskvällen är fyra från länet till start på Bergsåker. I lopp 1 har Felicia Hägglunds Solbella med Sofia Frilén spår 3 på start över medeldistans. I lopp 5 har Nicklas Rehnsbos Forces Of Destiny med Joel Sjölund spår 8 bakom bilen över lång distans. I lopp 8 har Henrik Sjöquists Sheilah Laday med Ludwig Wickman spår 9 bakom bilen över medeldistans. I lopp 9 har Nicklas Rehnsbos My Grace spår 12 i voltstart över kort distans.

Undertecknad har varit ifrån ett par dagar så att det här inte blivit redovisat här på sidan som vanligt. I tisdags vann i alla fall Amanda Löfqwists 2-årshingst Simb Zacky med Mats E Djuse i Bersåkers andra lopp efter ledning hela vägen på 1.18,1/2140 meter, till 6,43 i odds. I lopp 5 fick Åke Erikssons Big Cactus Zet med Isabell Eriksson en tuff resa utvändigt om ledaren, kopplade greppet och gick ifrån men blev nedspeedad av Cemonroc De Coeur med Linnea Björk den sista biten och slutade tvåa på 1.15,0/2160 meter. I lopp 1 blev Jörgen E Berglunds Vejmo Ester med Kenth Åkerlund trea på 1.33,7/2140 meter, efter en resa mestadels utvändigt om ledaren.

Publicerad fredag 6 november 2020.