Information om Covid-19 på Östersundstravet

För att begränsa spridningen av covid-19 har vi den 19 november beslutat följande:


Kontoret/sekretariatet:
Vi ber er aktiva att inte besöka sekretariatet, ring eller maila oss så hjälper vi er.
Alla kontaktuppgifter finns på www.ostersundstravet.com

Publik:
Tyvärr innebär de nya restriktionerna att vi inte tillåter publik tillsvidare.

Stallbacken:
Vid tävling är stallbacken en strikt arbetsplats och enbart de som behövs för att genomföra tävlingen får vistas där, dvs: tränare, hästskötare, kusk och transportör.

Det är viktigt att alla hjälper till och strikt följer dessa anvisningar. Vi har vakt i stallbacksentrén som prickar av alla enligt våra listor. Är du kusk under en tävlingsdag hos oss och har mer än 30 mil till banan kan du få ta med dig din chaufför in på travbanan. Du behöver då meddela chaufförens namn till den kusk det gäller i god tid innan tävlingarna till mattias.stenby@ostersund.travsport.se

I övrigt ber vi er hjälpa till och hålla avstånd, minimera antal besök och undvika samlingar. Känner du minsta symtom, stanna hemma! Tvätta händerna ofta!

Restaurangerna:
Spiltas Restaraung är öppen dagtid (lunchservering) men stängd då vi arrangerar travtävlingar, detta gäller både kvällstrav och lunchtrav. Café Volten på stallbacken är öppen under tävlingsdagarna, men vi ber er att hålla avstånd i lokalen.

Travskola/utbildning:
För barn- och ungdomar födda 2005 och senare finns det inga restriktioner, vi fortsätter utbildningen enligt planerad verksamhet. Vi avser också fortsätta våra vuxenkurser/licensutbildningar, under förutsättningar att vi dels inte är fler än åtta personer samtidigt och dels att man själv (ni) accepterar situationen.  

Provlopp:
Provloppen utgår tillsvidare, enligt ST:s nya rekommendationer. Vi återkommer med mer information när vi har möjlighet att dra igång den verksamheten igen.

Håll i och håll ut!

/Jan Quicklund med personal.

Publicerad torsdag 19 november 2020.