Månadens ledare juli

Matilda Höeim Flyckt är 16 år och bor i Östersund med sin lillebror, växelvis hos mamma och pappa. Tillsammans med mamma och mammas kompis har hon en ridhäst.


Matilda började på ridskola när hon var 7 år, efter ett kalas på travskolan så började hon även på travskola, hon har gått märkeskurserna och 2018 tog hon ponnylicens. Även mamma har gått kurs på travskolan och förra sommaren hyrde de travskolans shettis Irma som också Matilda körde till seger den sommaren.

Till hösten börjar Matilda gymnasiet men kommer fortsätta att jobba som ledare vilket hon nu har gjort i 2 år. Det bästa med att jobba som ledare tycker hon är det sociala, att få jobba med trevliga kollegor och elever samt att följa eleverna termin efter termin och se deras framsteg. Matilda trivs bra på sin arbetsplats och nämner att det är bra arbetsförhållanden på Travskolan och väldigt bra stämning. Hon siktar på att ta storhäst-licens och att fortsätta att ha hästarna som hobby.

Matilda är en toppenledare och en solstråle, hon är pålitlig och lösningsorienterad, ser alla elever och instruerar både individuellt och i grupp med bravur. Vi är så glada att Matilda vill jobba som ledare hos oss.

Publicerad tisdag 14 juli 2020.