Travbanechef Jan Quicklund informerar, vecka 52.

Hårdare restriktioner! Nu måste vi lyfta nivån ytterligare, endast fyra (4) personer får samtidigt samlas i ett sällskap.


Detta innebär att vi inte får vistas i fikarum, stall eller andra platser med fler än fyra personer. Det är tuffa krav, men vi måste följa reglerna så att vi inte äventyrar smittspridning och i sin förlängning våra travtävlingar.

Tyvärr blir byggstarten av stallet något försenat, men vi hoppas kunna gasa på och ändå vara klara till 1 april 2021. När väl stallet är klart och hyresgästerna flyttat in kommer vi göra det vi planerade att sjösätta 2020, nämligen en ny hagindelning längs stallinfarten. När detta görs kommer också nya avlastningsplatser och parkering iordningsställas. Återkommer om detta lite senare.

Härliga framgångar för Östersundsbördiga kuskar och tränare i helgen. Magnus A Djuse vann en trippel på V75 i lördags som han sedan följde upp med en dubbel på GS75 på söndagen. Inte nog med det så visade Zeb Jonasson fina körhänder då han samma dag också tog två GS75-segrar. Den ena med 1%-aren Fantom, tränad av Maud Blomquist, och den andra med Hula Hula Sisu tränad av Mattias Djuse. GRATTIS till er alla!

GRATTIS också till Magnus A Djuse som tog sitt första kuskchampionat och Oscar Berglund som tog sitt första tränarchampionat på Östersundstravet, säkert inte de sista!

Som ni alla förstår kommer vi inte genomföra någon travgala 2021. Ni som under 2020 visat fina resultat kommer inte gå lottlösa, vi planerar för en sen gala under 2021 eller slå ihop galan för 2020 och 2021 och prisa alla vinnarna i början av 2022. Men även här återkommer vi så snart vi har kontroll på pandemin, som även i detta fall styr vår verksamhet…

Önskar Er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

/JQ

Publicerad tisdag 22 december 2020.