Zenit favorit inom V64 på Romme

Under fredagen är det som bekant trav i Östersund med 55 hemmahästar i startlistorna, men det är fler från länet som är ute i helgen.


I Rommes lopp 6, V64-3, hittar vi under fredagskvällen Gunnar Gabrielssons Zenit med Rikard N Skoglund som favorit från spår 4 bakom bilen över medeldistans. Det är ett försök till dubbelcupen. När Romme kör rikstoto under lördagen har Daniel Wikbergs Assault med Nathalie Edlund spår 8 bakom bilen över kort distans i monté. I V4-4 har Anders Hafstads Bonaldo med Magnus A Djuse spår 2 på tillägg över lång distans.

18 ”jämthästar” går ut på Dannero på söndag. I V4-1 har Espe Vilde med Erika Rosén Eriksson spår 2 på start över kort distans, medan Skjetnejerva med Madeleine Pålsson har spår 2, Maud Blomquists Fantom med Jonas Johansson spår 3, Järvsöfjellan med Jenny Björk spår 6 och Rikungen med Stig Engstrand spår 7, alla från tillägg.

I V4-3 har Cantab G.T. med Madeleine Pålsson spår 3 på tillägg över medeldistans.

I V4-4 har Henrik Sjöquists Casino De France med Ludwig Wickman spår 1 på start över kort distans, medan David Svegårdhs Cankus Audi med Emma Magnusson Bjurström har spår 7 och Mats Danevalls Wild Hot Shot med Lars-Åke Svärdfeldt spår 10 på tillägg.

I V5-2 i monté har Amanda Löfqwists Pirlo med Erica Guldhag spår 1, Daniel Wikbergs Merkulov med Nathalie Edlund spår 3 på start över medeldistans, medan Carl-Uno Stafréns Valnes Heidi med Angela Eriksson har spår 4 och Marie Lönns Tunney Gene med Linnea Persson spår 5, båda från tillägg.

I V5-3 har Maud Blomquists Pannemanne med Jonas Johansson spår 3 på start över kort distans, medan Miriam med Lars-Åke Svärdfeldt har spår 1 på tillägg över kort distans.

I V5-4 har Daniel Wikbergs Kalaxy Boko med Jimmy Dillner spår 7 över medeldistans.

I V5-avslutningen har Åstrons Flamma med Karin Olofsson spår 1 på start över medeldistans, medan V.Viking med Lars Blomqvist spår 2 på dubbla tillägg.

Publicerad torsdag 13 augusti 2020.