Månadens ledare augusti

Nathalie Eriksson är 16 år och bor i Röde, Alsen, tillsammans med mamma och pappa.


Hon har också tre äldre bröder som flyttat hemifrån. Nathalie började på ridskola när hon var runt 3 år, men strax efter 10 års ålder så började hon på travskolan, där hon året efter tog ponnylicens.

Nathalie har tre egna russ och hon har även lånat en större ponny som hon rider. Mamma har hållit på med hästar och ridning innan barnen kom, men nu hjälper hon Nathalie med ponnyerna, även pappa har halkat in på hästar och har nu under våren gått kursen för att ta B-tränarlicens. Nathalie kommer i huvudsak att ha hästarna som en hobby, till hösten börjar hon på Dille gymnasiet och ska bland annat läsa häst där.

Nathalie har jobbat i snart två år som ledare på Travskolan. Det bästa är att följa barnen och se hur dom utvecklas och se när dem kommer ut på tävlingsbanan. Att se hur känslan växer fram och hur de blir mer självsäkra säger hon.

Att kunna kombinera hästar med den spännande tävlingsbiten som travet ger, är det bästa med sporten tycker Nathalie, som ser fram emot att hon har 10 år kvar som hon får tävla russ.

Vi har sådan tur att få ha Nathalie som ledare hos oss, hon är en toppenledare som eleverna har stort förtroende för och hon kan se vad som krävs i olika situationer och är inte sen att rycka in där det behövs. Hon är lugn och tydlig i sitt ledarskap, är pålitlig och har stor kunskap om hästar och ponnytrav.

TACK NATHALIE!

Publicerad torsdag 6 augusti 2020.