Lunchtävlingar under tisdagen på Dannero

Under tisdagslunchen arrangerar Dannero åtta lopp.


I V4-öppningen har Karl-Gunnar Löjdahl en duo. Kavata med Jan Norberg har spår 1 på start och Haga Bruden med Per Linderoth har spår 1 på tillägg över medeldistans.

I V4-2 har Ingvar Erikssons O.M.Flame med Karin Olofsson spår 5, Olle Carlssons Ulfsås Chagello med Mats E Djuse spår 8 och Veronica Sundberg Books Geleras med Per Linderoth spår 11, i voltstart över kort distans.

I V4-3 har Olles Edfeldts Atlas Vendil med Kenth Åkerlund spår 3 på start över lång distans, medan Cash Life med Jan-Olof Johansson har spår 5 och Topnotch Liss med Per Linderoth spår 8, båda från tillägg.

I V5-2, ett försökslopp till Norrlands elitserie för 4-åriga kallblod har Mikael Björklunds Blixen med Jan-Olof Johansson spår 1 på start över lång distans.

I V5-3 har Vicken Quicken med Per Linderoth spår 7 i voltstart över medeldistans.

I V5-4 har Åsa M Heidenbergs Carl Anners Moa med Per Linderoth spår 1 på start över kort distans, medan Åstrons Flamma med Karin Olofsson har spår 5 och Anders Hafstads Ellinea med Micael melander spår 6 på tillägg.

I V5-avslutningen har David Svegårdhs Cankus Quid med Jan-Olof Johansson spår 6 på tillägg över medeldistans.

Under torsdagskvällen har vi ju tävlingar i Östersund med hela 70 hemmahästar i startlistorna, vilket vi återkommer med separat. Parallellt kör Bollnästravet tävlingar. I V86-4 går Michael von Essens Optandsfröken med Per Linderoth ut från spår 3 på tillägg över kort distans. I det efterföljande stoloppet för 4-åringar, V86-6, har Madonna Morique med Jennifer L Oscarsson spår 1 bakom bilen över kort distans.

Publicerad måndag 24 augusti 2020.