university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Wikberg förhoppningsfull inför V75-jackpoten

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips 🕔06.oktober 2017
Wikberg förhoppningsfull inför V75-jackpoten

När Skellefteå kör V75-tävlingar på söndag är Daniel Wikbergs fina 3-åring Assault favorit för Örjan Kihlström i klass II-försöket! Daniel är förhoppningsfull inför V75-debuten och så här skriver han på sin hemsida:

– Vi tänker köra barfota runtom ifall banan tillåter, med jänkarvagn och norsk huvudlag vilket han svarar han väldigt bra på. Han har jämn form och vi hoppas på en bra vinstchans om de inte strular, menar Daniel Wikberg.

Kom ihåg att det är open stretch i Skellefteå och ifjol hittade ingen sju rätt motsvarande dag! Våra spikidéer är Eva I.H. och Jaques Noir, medan Lome Brage kan överraska i Kallblodsloppet från ledningen med Ulf Ohlsson i sulkyn!

På Leangens V65-tävlingar är det under lördagskvällen totalt 19 hästar till start från länet. Blås Undan provar lyckan igen för Mats E Djuse med Bror Grönlunds valack kan mycket väl ta sin tionde (!) årsseger! Daniel Wikberg startar också ett par hästar och så här skriver han om dem:

– Tweener får smyga med på innerspåret och hoppas på lucka 100 kvar då kan han spurta till en platschans. Leo on Line i samma lopp från tillägg hoppas vi på en bra slant.

Zicolina med Erik Fredriksson gör sin första start sedan finalen av Norskt Kallblodskriterium för ston på söndag på Hagmyren i ett amatörlopp. 3-åringen kan säkert var med i striden, men spår 8 mot äldre hästar är tuffa förutsättningar. Det är ytterligare tio hästar till start från länet på Hagmyren. Melizza Girl med Magnus A Djuse i V5-öppningen, Spik Vilja med Anna-Lena Forsberg i montéloppet och Imakeaflirtwithyou med Mats E. Djuse i V5-avslutningen ses alla med segerchans!

 

 

Liknande Artiklar