Nyheter

Västra Jämtlands Travklubb bjuder in till Balanseringsdag

📁 Senaste nytt, Toppnyhet 🕔19.november 2019
Västra Jämtlands Travklubb bjuder in till Balanseringsdag

Västra Jämtlands Travklubb inbjuder till Balanseringsdag med hovslagaren Bo Milton

Lördagen den 7 december 2019, klockan 10-15, med avbrott för lunch vid Wångens Värdshus klockan 12-13.

Är Du intresserad av att få hjälp med just Din hästs aktion, så är Du välkommen att sända in en film på hästen till loekstroem@gmail.com senast den 1 december 2019. Anmälan sker genom swish till 073 – 058 36 34 ( klubbens ordförande Catherine Albinsson Eriksson ), senast den 1 december 2019. Anmälan är bindande.

Kostnaden för deltagande i föreläsningen, inklusive lunchbuffé samt kaffe och kaka på Värdshuset är 100 kronor för medlemmar i Västra Jämtlands Travklubb och 300 kronor för icke medlemmar.

I samarbete med Travskolan Wången och Wångens Värdshus erbjuds Wångens elever att delta i föreläsningen utan kostnad. För det fall elev önskar delta i lunchbuffén använder vuxeneleverna sina ”elevkort” och gymnasieeleverna deltar i buffén utan kostnad.

Anmälan sker genom swish till 073 058 36 34 ( klubbens ordförande Catherine Albinsson Eriksson ), senast den 1 december 2019. Anmälan är bindande.

För Wångens elever sker anmälan om deltagande i föreläsning och buffé genom sms till swishnumret ovan.

Passa på att bli medlem i Västra Jämtlands Travklubb till en kostnad om 100 kronor per år för vuxen, 50 kronor per år för studerande och 250 kronor per år för familj. Medlem blir Du genom att betala in medlemsavgiften till Västra Jämtlands Travklubbs bankkonto, Handelsbanken Järpen, clearingnummer 6369, konto 170 884 198. Märk betalningen med namn. Vi ber också att Du samtidigt mailar oss Dina kontaktuppgifter ( namn, adress, telefonnummer och mailadress ) till suss.albinsson@hotmail.se så att Du nås av information kring klubbens aktiviteter.

Välkomna!

Foto: THOMAS BLOMQVIST / TR BILD

Liknande Artiklar

Gimle Guldlock storskrällde på Hagmyren

Gimle Guldlock storskrällde på Hagmyren

När det var travtävlingar i Lycksele och Hagmyren under fredagen blev det en seger till länet på vardera bana genom

Läs Mer