Våra kurser – vuxen

VUXENKURS!

Ta chansen att prova något nytt, ingen som har provat har ångrat sig!

Tisdagar kl.18.30-20.30 med start v.35

16 tillfällen

Pris: 3520kr

Anmäl till travskolanosd@outlook.com

Först till kvarn endast 4 platser.

Välkommen!

MONTÉKURS STORHÄST

Är du sugen på att lära dig mer om  monté? Vi kör igång en kortkurs 25/8. Tre tisdagar kl.18-20. Pris. 600kr. Från 15 år med egen häst.

Anmäl dig till: travskolanosd@outlook.com

Vi lär oss mer om sporten och reglementet, samt montéhästens utrustning och träning. Montéryttarens fysik och teknik. De flesta träffar kommer att vara till häst där vi rider på stora banan.

B-TRÄNARUTBILDNING anordnas av Hästsportens folkhögskola

Startar 31 augusti. 3 träffar 31 aug, 7 september samt 10 september. teorin görs på webben. Anmälan sker via http://www.hastsportensfolkhogskola.se

KÖR & MONTÉLICENSUTBILDNING STORHÄST anordnas av Hästsportens folkhögskola.

Startar 15 september. Kommer att vara 15 träffar och köras på tisdagar. Egen häst krävs. (Travskolan har en storhäst som man kan hyra, först till kvarn) anmäl er till denna utbildning via http://www.hastsportensfolkhogskola.se

VÄLKOMMEN!

INKÖRNINGSKURS

3 Tillfällen tisdagar 15,22,29 september kl.18-20

Pris: 600kr

Vi kommer att lära oss hur man påbörjar hantering och inkörning av den unga travhästen. Vilken utrustning som är bra att ha och vilka problem man kan ställas inför och vad som är bra att tänka på.

Vi går igenom från installning tills hästen är i vagn och ska börja tränas och förberedas inför sin framtida karriär som travhäst.

Anmäl dig till travskolanosd@outlook.com senast 1 september.

Välkommen!