Våra hästar

 

 

Lill-Elof

2008

e:Ernst rasken 511

u: Annju 4346

Elof är ett av våra fina gotlandsruss. Han är en hederskille som tar livet med ro.Han ställer gärna upp och går i rockard med de yngsta, lär våra guldelever att volta på banan eller hänger med på Event av olika slag.

 

Hannah Montana

2012

e:Hamras Fridolf

u: Klöwer Olavia af Tordmule

Majsan, som hon också kallas, är ett svart litet sto av rasen shetlandsponny. Majsan är en hedersponny som ställer upp på det mesta, hon är snabb men kan också anpassa sig efter den som inte vill köra så fort.

wickan

Smedens Wicktoria

2008

e:Micklas 571

u:Cloetta 4511

Wickan är ett svart gotlandsruss sto. Hon är oerhört snäll och trevlig att hålla på med.
Hennes bästa egenskap är viljan att arbeta, vilket passar oss utmärkt här på travskolan! År 2016 har hon stormat runt på tävlingsbanorna och med ett nytt rekord på 1.53,1 tillhör hon nu den snabba ligan.

Lincoln

2009
e: Juni sorken
u: Lillan
Ras: Gotlandsruss
Lincoln är en snäll och cool kille som har varit en duktig duktig tävlingsponny på travbanan. Men nu har han bestämt sig för att jobba på travskolan och lära barn om trav och kanske kör du ditt första lopp med honom.

Smultronskogens Irma

2010

e: Bluemull Watch up

u: Loretta

Smultronskogens Irma är en pigg och snäll shettistjej.Irma är otroligt tålmodig med de yngsta barnen och kan låta sig borstas i evigheter. Hon gillar mat och har utsett sig själv till hagens chef, även om hon är minst i storlek.

Lillagärdets Bandit

2013

e: Dragon

u: Nalonya v. Spoorzitch

Bandit är en toppensnäll shettiskille som har mycket humor. Han är som en nordsvensk i miniformat som ställer upp på det mesta.

 

 

 

Lill-Sorken

2001

e: Junisorken

u: Tina

Sorken är våran äldsta häst,han är pigg och glad och gillar både att bli riden och körd. Hans bästa kompis är Lill-Elof. Sorken ägs av Matilda Åkerlund som är snäll och låter travskolan låna honom.

Anders Goodland

2011

e: Federal Flex

u: Miss A.D Probe

Ras : Varmblodig travare

Anders är en fantastiskt trevlig gentleman som har pensionerats från tävlingsbanan och jobbar nu istället som lärare på travskolan. Han bjuder dig gärna på en trygg men fartfylld travupplevelse.

Kryddgårdens Mangold

2006

e: Rossmons Jackmani

u: Miranda

Mango är en shetlandsponny och kom till oss hösten 2019 och är vår ”nyaste” ponny. Han är en pigg kille som verkar trivas hos oss. Han har valt Majsan och Bandit till hans bästisar och dom är nästan oskiljaktiga.