university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Våra hästar

 elof

Lill-Elof

Elof är ett av våra fina gotlandsruss. Han är en glad och positiv ponny som älskar klappar och pyssel. Han ställer gärna upp och går i rockard med de yngsta, lär våra guldelever att volta på banan eller hänger med på Event av olika slag.

 majsan

Hannah Montana

Miley eller Majsan, som hon också kallas, är ett svart litet sto av rasen shetlandsponny. H0n är travskolans yngsta och busigaste häst. Majsan älskar att tävla, vare sig det är med bronsgruppen i konbanekörning eller med licensgruppen på utbildningslopp.

trolla

Lindsbergs Trolla

Tant Trolla är stallets järnlady. Hon en shetlandsponny värd sig vikt i guld. Trolla tar gärna på sig lokselen och handikappvagnen. Tanten har stallets morotsrekord. Hon kan äta en hel morot på tre sekunder!

palle

Månstorps Opal

Palle är en av Sveriges snabbaste shetlandsponnyer. År 2015 blev han utsedd till Årets Äldre Hingst/Valack av Svenska Ponnytravförbundet.
Det är en ponny som är pigg i benen och har en enorm kapacitet, samtidigt som han mer än gärna tar på sig en rockard och snällt lär våra yngsta att styra konbana eller ta en mysig runda på vår Skogsbana. Vi står för att vi har Världens Bästa Travskoleponny i vår Palle!

wickan

Smedens Wicktoria

Wickan är ett svart gotlandsruss sto. Hon är oerhört snäll och trevlig att hålla på med.
Hennes bästa egenskap är viljan att arbeta, vilket passar oss utmärkt här på travskolan! År 2016 har hon stormat runt på tävlingsbanorna och med ett nytt rekord på 1.53,1 tillhör hon nu den snabba ligan.

dsc_0069

Emmeros Jennie

Jennie är en schysst kompis här på Travskolan. En shettisdam i sina bästa år som är bäst att pyssla med och köra eller rida, dessutom är hon en riktigt bra tävlingsindivid.

 lillen

VästerboDayornight

Lillen är en stor och rejäl varmblodsvalack. Västerbo Dayornights flytt till Jämtland var startskottet på vårt samarbete med Västerbo stuteri.
Är man stor, så måste man vara snäll! Det är Lillen det, kungen som gärna ställer upp på allt från tandemkörning, monté och banjobb.
Han ägs av Västerbo Stuteri.

 frasen2

Västerbo Levalivet

Fräsen är vår andra varmblodsvalack.  Tjejtjusare, lugn och stabil är hans kännetecken. Fräsen älskar sitt jobb på Travskolan och är en fantastisk utbildningshäst som tar dig dit du vill nå.