Våra hästar

 

 elof

Lill-Elof

Elof är ett av våra fina gotlandsruss. Han är en glad och positiv ponny som älskar klappar och pyssel. Han ställer gärna upp och går i rockard med de yngsta, lär våra guldelever att volta på banan eller hänger med på Event av olika slag.

 majsan

Hannah Montana

Miley eller Majsan, som hon också kallas, är ett svart litet sto av rasen shetlandsponny. H0n är travskolans yngsta och busigaste häst. Majsan älskar att tävla, vare sig det är med bronsgruppen i konbanekörning eller med licensgruppen på utbildningslopp.

wickan

Smedens Wicktoria

Wickan är ett svart gotlandsruss sto. Hon är oerhört snäll och trevlig att hålla på med.
Hennes bästa egenskap är viljan att arbeta, vilket passar oss utmärkt här på travskolan! År 2016 har hon stormat runt på tävlingsbanorna och med ett nytt rekord på 1.53,1 tillhör hon nu den snabba ligan.

Lincoln

2009
e: Juni sorken
u: Lillan
Ras: Gotlandsruss
Lincoln är en snäll och cool kille som har varit en duktig duktig tävlingsponny på travbanan. Men nu har han bestämt sig för att jobba på travskolan och lära barn om trav och kanske kör du ditt första lopp med honom.

Smultronskogens Irma

Smultronskogens Irma är en pigg och snäll shettistjej som är född 2010 hennes mamma heter Loretta och hennes pappa heter Bluemull Watch Up..

Lillagärdets Bandit

Bandit är en vänlig shettiskille som gillar att bli borstad och pysslad med, han gillar också att kliva upp på olika grejer.
Han är född 2013, hans pappa heter Dragon och hans mamma heter Nalonya v. Spoorzitch.

Anders Goodland
2011
e: Federal Flex
u: Miss A.D Probe
Ras: Varmblodig travareAnders är en fantastiskt trevlig gentleman som har pensioneras från travbanan för att nu istället lära ungdomar och vuxna köra travhäst. Anders kommer att bjuda många på sin allra första körupplevelse bakom en travhäst.