Nyheter

Välkomna till travåret 2015.

📁 Ledare, Senaste nytt, Sportnyheter, Trav 🕔07.januari 2015
Välkomna till travåret 2015.

Redan nytt år och vi har knappt samlat ihop oss efter det förra. 2014 innebar mycket jobb, en del nytt och förändringar i både stort och smått. Travet är kanske inte kända för att ta stora reformer med öppna armar och glada tillrop men trots det har förändringens vindar gett resultat. Diskussionerna kring V86 Express, barfota körning, breddtrav, spelomsättning och sist men inte minst avtalet med staten har skapat debatt och engagemang, det är bra! Efter två år av negativ spelutveckling krävde gemene man förändringar, allt för att vända minus till plus. Och visst är det lite jobbigt att bryta invanda mönster men vi kan bara konstatera att motorn i vår verksamhet; spelet, har äntligen vänt och det är grunden för all annan förändring. Har vi inte en god spelutveckling, ja då har vi än tuffare att förändra det övriga. Nu är vi på god väg och 2015 är extra intressant då ny incitamentsmodell införs, ett belöningssystem som premierar en positiv utveckling inom ett antal områden, återkommer om dessa. Att summera 2014 idag är inte möjligt då många siffror ännu inte är klara men vi har en hel del att glädjas åt. Men mer om detta kommer nästa travdag den 30/1 då vi arrangerar årets första lunchtrav, observera starttiden kl.1245!

Dagen till ära hälsar vi våra sponsorer extra välkomna.
Alanders Bilaffär AB, familjeföretaget  med drygt 40 år på nacken. Återförsäljare av Citroen och Honda, säljer nytt och begagnat och servar efter kundernas önskemål. Värt ett besök!
Brunflo Måleri, företaget som drivs av Kent och Iris Sundberg gör allt inom måleri. Snabba och duktiga hantverkare med god service, kan rekommenderas. Passa på att nyttja ROT-avdraget, det är ju nytt år!
Änge chark, äldst i gänget. Redan 1934 startade man verksamheten i Änge. Under årens lopp har man både utvecklat och investerat stort i anläggningen och man har fina meriter i branschen. Änge-grabbarna har många medaljer runt halsen från senaste två gångerna man varit med i chark-SM. Änge Chark är också en av våra guldsponsorer. För mig är det en självklarhet att köpa lokalproducerat.

Sportchefen lämnar intressanta tips i programmet och jag dristar mig till att spika Robert Bergh i både DD-1 och DD-2. Inte mycket pengar på det spelet men man kan ju inte ha mer än alla rätt…
Annars ser det spännande ut med välfyllda lopp och vem vet, du kanske kammar hem en fin slant så här lägligt efter allt julfirande.

Välkomna och lycka till!