Utbildning

Utbildning

Februari på Travskolan

Vårterminens kurser och aktiviteter på Travskolan är i full gång. Vi tar givetvis emot nya anmälningar under terminens gång och möter upp era önskemål om möjlighet finns.

Under februari så kommer vi att starta upp Kör- och montéutbildning samt B-tränarutbildning för Storhäst samt skötarkurser på ponny. Vi börjar också med fortbildning av våra ledare och personal i och kring Travskolan. I slutet av månaden kommer vi att i samarbete med Östersunds ponnytravklubb att ha en stor träningshelg för våra ponnytravkuskar tillsammans med en av landets främsta ponnytravkuskar Camilla Ingerstad. Mycket spännande är på gång!

Information om Kör- och montéutbildningen samt B-tränarutbildningen hittar du på Hästsportens Folkhögskola. Till dessa utbildningar sker anmälan online på länken ovan. Har du frågor och funderingar tar du kontakt med oss!
Planerad kursstart v.6 Onsdag den 10 februari kl.18.00 på Stallkonferensen ovanför Maskinhallen. Denna kväll blir det teoripass, information och planering för terminen. Martin Vikander kommer att vara licensutbildare 2016.

Hästskötarkurser ponny kommer också att starta upp v.6, tisdagar och torsdagar terminen ut. Kursen kommer att vara upplagd på två nivåer, en för de lite yngre barnen och en för äldre barn/ungdomar. Du anmäler till tisdag och/eller torsdag för en kostnad av 500 kr/dag. En massa hästkunskap och ponnypyssel samt enklare mellanmål ingår. Kursen håller samma terminstider som övriga barn/ungdomskurser och avslutas v.20.

Vi erbjuder också företagsevent, prova-på-verksamhet och barnkalas. Hör av dig så berättar vi mer!

Väl mött på Travskolan! // Anna-Karin och Felicia

E-post->

 

VT 2016

Nu är det dags att anmäla sig till vårens kurser.

Kursstart Travskolan vecka 3, avslutning vecka 20.

Följande grupper är klara för vårterminen. Vi kommer även att ha Knattekurs, Järnkurs, Nybörjarkurs prova-på, Familjekurs och Skötarkurs. Dagar för dessa läggs ut eftersom vi får in anmälningar.
Vi gör även individuella lösningar om möjlighet finns. Vi har platser kvar i några grupper och är på gång att starta upp nya så kontakta oss med era önskemål.

Anmälan med namn, personnummer, adress samt kontaktuppgifter till faktureringsmottagare skickas till

Anna-Karin Sjölund, E-post->anna-karin.sjolund@ostersund.travsport.se

     
Måndagar 17:30-19:30  Vuxenkurs/Träningsgrupp Ledare: Anna-Karin & Felicia
Tisdagar 17:30-19:30  Silver/Guld Ledare: Felicia & Emelie
Onsdagar 17:30-19:30  Ponnylicens Ledare: Felicia & Joel
Torsdagar 17:30-19:30  Koppar/Brons Ledare: Angelica & Emilia
Fredagar 17:00-19:00  Koppar/Brons Ledare: Emma & Erika