university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Utbildning

Utbildning

Lördagen den 17 juni genomförs ett extra kval- och premielopp på Östersundstravet.

Anmälan, tel 070-666 09 21, senast tors 15/6 kl. 09.00.

Denna dag är banan öppen för träning till kl.10.00. Det finns dock inga boxar till utselning att tillgå då de är plomberade för dagens tävlingshästar. Det är Ponnytrav heldag. Första start för ponny är kl.12.00. Efter sista ponnyloppet genomförs kval- och premielopp.

Väl mött! // JT

Info från ST

Vid årsskiftet 2017 ändrades kravet för ryttarna gällande fystestet. Numera ska de som ridit färre än 10 lopp föregående år, göra fystest för att förnya licensen. Detta p.g.a. att den tidigare gränsen varit väldigt låg i jämförelse med hur fysiskt krävande det är att rida monté.

 

För att förenkla för både banor och ryttare kommer vi vid förnyelse av licensen 2018 införa fystest för samtliga som ska förnya sin montélicens. Det blir enklare att hålla reda på vilka som ska göra testet och det blir även lika för alla.

 

I norr kan det vara svårt att springa på banorna om det är snö och is. December är en kall och svår tid att göra fystestet på i hela Sverige. Därför kan man göra fystestet när man vill under året innan och det registreras i Sportsystemet. Ryttarna kan alltså redan nu göra fystestet och det är då giltigt för 2018. Vid 1 november 2017 (när förnyelsen av licenserna öppnas) ska samtliga som ska förnya licensen 2018 ha gjort fystestet annars kan inte licensen förnyas.

 

Inför denna förändring behöver vi också bli tydligare med vilka som får cykla istället för att springa. Vi har sagt att det är undantagsfall som absolut inte klarar av att springa p.g.a. skada som får göra cykeltestet. För att förtydliga vilka som får cykla så vill vi att läkarintyg ska uppvisas till banan, som visar att personen inte bör springa. 

Vi på Östersundtravet kommer att ha några gemensamma tillfällen under sommaren för fystester;

MÅNDAG 10 juli kl 17.30

MÅNDAG 28 augusti kl 17.30

Anmälan till Anna-Karin Sjölund Tel.070-698 08 33 anna-karin.sjolund@ostersund.travsport.se

Om du vill göra ditt fystest vid ett annat tillfälle så hör av dig så fixar vi det!

Travskolan Östersundstravet startar upp en ny kör/monté licensutbildning storhäst löpande!

Anmäl er via Hästsportens Folkhögskola eller kontakta U.A. nedan. Vi kör så snart vi har en grupp på sju stycken.

Väl mött på Stallbacken! // Anna-Karin tel 070-698 08 33

Sommarlov, sommarkurser, läger och aktiviteter på Travskolan.

TÄVLINGSLÄGER PONNY

För er med ponnylicens som vill utveckla ert tävlande med egen eller Travskolehäst. Vecka 28 är även öppet för Silver- och Guldnivå.

V.25 17-22 juni

Del 1 av 2 i samarbete med Bergsåkers Travskola. Detta läger genomförs på Bergsåker. Pris: 2500 kr inkl mat, uppehälle och uppstallning alt lån av Travskolehäst. Paketpris del 1 och 2: 4000 kr. Innehåll: Hästmassage, studiebesök hos A-tränare och stuterier, individuell körcoachning med egen ponny eller travskoleponny. Hovvård, balansering, träningslära, körning, ridning, lekar och jippolopp.

V.26 26-28 juni

Dagläger kl.8.00-16.00. För er som vill satsa lite extra under vår PEV-vecka! Vi kommer att tävla på Wången och här hemma i Östersund. Lägerdeltagarna och tävlingsgruppen tävlar Travskolehäst i första hand. Individuell körcoachning och festvecka.
Pris: 1500 kr inkl mat, uppstallning alt lån av Travskolehäst.

V.28 10-14 juli

Dagläger kl.8.00-16.00. Här kan även ni på Silver- och Guldnivå vara med. Ha egen häst för en vecka! Ni har hand om en Travskolehäst under en vecka. För er med licens så åker vi till Hoting och tävlar. Pris: 2500 kr Antal platser: 6 st

V. 29 17-23 juli

Dagläger/övernattning. Del 2 i samarbete med Bergsåkers Travskola. Genomförs här hemma i Östersund. Vi tävlar här hemma på våra dubbeldagar. Du kan vara med med egen eller lånad Travskolehäst. Lägerdeltagare tävlar med Travskolehäst i första hand. Pris: 2500 kr inkl mat, uppehälle och uppstallning alt lån av Travskolehäst. Paketpris del 1 och 2: 4000 kr. Innehåll: Hästmassage, studiebesök hos A-tränare och stuterier, individuell körcoachning med egen ponny eller travskoleponny. Hovvård, balansering, träningslära, körning, ridning, lekar och jippolopp.

NYBÖRJARLÄGER PONNY

V.25 19-22 juni

Dagläger kl.8.00-16.00. Nybörjare eller lite hästvana. Vi pysslar, kör eller rider varje dag. Pris: 2500 kr inkl lunch och mellis.

KÖR- OCH MONTÈLÄGER PONNY och STORHÄST

V.27 3-7 juli

Dagläger kl.8.00-16.00. För er som har körvana på olika nivåer. Vi kör, rider och arbetar med hästarna varje dag. Vi anpassar övningarna efter varje deltagares nivå. Pris: 2500 kr inkl lunch och mellis.

SOMMARKURSER

TRÄNARUTBILDNING I SOMMAR

Vi genomför tränarutbildning B-tränare web och ponnytränare/föräldrautbildning kontinuerligt. Kontakta A-K.

TÄVLINGSGRUPPEN PONNY och STORHÄST. NYHET 2017!

Vårterminens träningsgrupp är nu avslutad och nu tar tävlingsgruppen över. Vi fortsätter att jobba med begreppet tävling som tema. För att tävla våra Travskolehästar ska du vara Travskoleelev under aktuell termin. Tävlingsgruppen startar v.23-v.34 med 17 tillfällen på varierande dag beroende på tävlingsupplägget. Daglägret v.26 under PEV-veckan ingår som heldagar. Vi kommer att fortsätta att träffa våra A-tränare och andra instruktörer. Mer info om att tävla Travskolehäst finns på Travskolan. Kontakta A-K.
Pris: 2700 kr (för de som gått i Licenskurs och Träningsgrupp under vt17: 500 kr)

 

För mer info om varje läger och kurser kontakta A-K Tel. 070-698 08 33

Varmt Välkomna! önskar hästar och ledare på Travskolan

 

 

 

 

Väl mött på Travskolan! // Anna-Karin  E-post->