university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Två Wången-segrar på Dannero

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔19.juli 2018

När Dannero körde trav under måndagen fick vi se två jämtsegrar genom Wången-hästarna Järvsö Ingrid med Ulf Eriksson i V5-2 och Rex Lavec med Ove A Lindqvist i V5-finalen. Järvsö Ingrid vann med två längder på 1.32,9/1640 meter till 2,26 i odds, till synes med mycket krafter i behåll. Även Rex Lavec ledde hela vägen och höll undan med en hals för utvändige Unsafe Investment med Hans Bergh. Sluttiden blev 1.17,1/2140 meter och vinnaroddset 4,11.

I det avslutande V4-loppet slutade Kin Backmans Fylking tvåa för Ove A Lindqvist på 1.25,8g/2180 meter.  Ove A hittade en lucka invändigt om kom fram i fältet, vek ut till attack i tredjespår knappa halvvarvet från mål och avslutningen var fin. Norrskens Kongen vann med en längd för Rikard N Skoglund. I V5-4 slutade Håkan Dahlströms Sölvsveds Atlas tvåa för Martin P Djuse på 1.29,5/2160 meter från positionen utvändigt om ledande Wild Blomma med Jan-Olov Persson, övertog ledningen, bakom storskrällen Hallsta Astor med Torsten Blomqvist som slog sig förbi den sista biten trots positionen utvändigt om ledaren under slutvarvet.

 

Liknande Artiklar

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

Tio jämthästar till start under en V86-kväll

När Bergsåker och Solvalla delar på en V86-omgång under onsdagskvällen är tio jämthästar i farten. I V86-öppningen på Bergsåker drog Mats

Läs Mer