university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Två rikstoto-segrar till länet!

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔06.januari 2018
Två rikstoto-segrar till länet!

När Bergsåker körde V75-tävlingar under lördagen var det ett toppdag för jämtländsk travsport, då vi fick inte mindre är två rikstotosegrar! Först ut av dem var i stodivisionen, utanför V75-ramen då Oscar Berglunds Hope And Dreams spurtade till en klar seger snyggt framlotsad av Ulf Ohlsson. Ekipaget fick en bra start och hamnade från tillägg i andra ytter, bakom Chenin Blanc med Kaj Widell. Den 5-åriga Triton Sund-dottern kunde vänta med attacken fram till på upploppet och segern togs med ett par längder på 1.15,8/2160 meter, till 5,71 i odds. Det var tredje raka segern sedan hon kom till Oscar Berglund.

Den andra jämtsegern kom inte helt oväntat genom Weekend Fun i klass II-försöket, som imponerade stort för Rikard N Skoglund. Från fjärde ytter stöttes ekipaget ut i den näst sista kurvan i tredje spår, men Rikard körde rätt lugnt fram till inför slutkurvan då 4-åringen fick anfallsorder. Sedan i det närmaste flög den Daniel Wikberg-tränade talangen förbi favoritduon Twinkle Kronos/Kaj Widell och Fairplay Pellini/Mika Forss och stack ifrån med flera längder på 1.14,9a/2140 meter, till 4,06 i odds. Det ströddes av superlativ runt hästen från alla håll efter denna prestation och han blir absolut spännande att följa framöver!

Även andra jämthästar gick bra under dagen! Amanda Löfqwists Dream Bore med Jennifer L Oscarsson  körde sig till täten tidigt i montéloppet och drog undan, medan Christian Palema med Susanne H Osterling hängde på i rygg. Den senare styrdes ut utvändigt på den sista långsidan och de både utgjorde en härlig tvekamp hela vägen in på linjen, långt före övriga. Christian Palema höll nosen först, men Dram Bore gjorde ett bra lopp som tvåa på 1.16,7/2160 meter. Stallkompisen Avena Dangerous med Fredrik Jonsson  slutade trea i Hästägarekannan för varmblod på 1.17,4/3140 meter efter en snäll resa invändigt och bra avslutande halvvarv i tredjespår.

V75-raden blev följande:

Avd.1: 14 Evin Boko

Avd.2: 11 Weekend Fun

Avd.3: 3 Digital Inc

Avd.4: 1 Tand Tuff

Avd.5: 2 Angle Of Attack

Avd.6: 8 Vic De Luxe

Avd.7: 3 Zorro Swing

Utdelning: 7 rätt 116 101 kr, 6 rätt 1 263 kr, 5 rätt 121 kr

 

 

Liknande Artiklar

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

ÖSTERSUNDSTRAVETS 2-ÅRSSERIE 2019

I SAMARBETE MED HÄSTSHOPEN   Lördag 9/3 drar vi igång årets 2-årsserie. Det kommer att bli åtta tillfällen med final 12/6.  DATUM          VARM                 

Läs Mer