university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Järvsöjerka målfotoslagen på Dannero

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Toppnyhet, Trav 🕔03.september 2018
Järvsöjerka målfotoslagen på Dannero

När Dannero körde tävlingar i söndags slutade Järvsöjerka tvåa för Jenny Björk (bild tagen av Irene Sandberg)  på 1.29,1/2140 meter, efter en resa i rygg på ledande och vinnande Kaksi Can med Robert Kärrman. Järvsöjerka utmande upploppet ned och såg ut att kunna avgöra, men den invändiga kontade till seger.

När Romme körde trav i fredags kväll slutade Bengt-Åke Erikssons U.Dox på det nya rekordet 1.31,9a/2140 meter. Ekipaget öppnade lugnt och hamnade sist, sladdade i fältet under det första varvet men kördes fram i fältet från dryga varvet kvar och kom upp i rygg på lederande inför upploppet. Luckan kom mitt på upploppet och den 6-åriga valacken efter Håkon Jo hann nästan fram till segrande Burängens Petter med Per Nordlund.

Zitor slutade trea under fredagen på Bollnästravet för Torbjörn Jansson i V64-2. Gunnar Gabrielssons 4-åring spetsade via 1.23,7/500 meter och 1.24,9/1000 meter och höll emot till 100 meter från mål och slutade trea på det nya rekordet 1.25,7a/1640 meter. Vann gjorde Felix Tabac med Oskar J Andersson.

Liknande Artiklar

Bussresa till Hotingtravet

Bussresa till Hotingtravet

Fredag den 12 juli anordnar Östersundstravet en resa till Hotingtravet i samarbete med SPF Seniorerna Östersund och Ångermanlands Gille. Hoting

Läs Mer