university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Tredjepriser till jämthästar

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Trav, Uncategorized 🕔01.juni 2019
Tredjepriser till jämthästar

Det har varit några travdagar i veckan och det har varit några tredjeplatser för jämthästar. När Bergsåker körde en tävlingsdag med idel montélopp under torsdagen fick vi två tredjeplatser till länet. Först ut var Åke Erikssons Västerbofeelsofine med Lena Fritz i V5-öppningen som på 1.16,0a/2140 meter. Ekipaget snabbstartade och övertog täten i den första kurvan, släppt till överlägsne Västerbo Tristan med Isabelle Orsimo och hängde riktigt starkt som trea. I lopp 9 blev Amanda Löfqvists Easy Morique trea för Erica Guldhag på 1.15,8a/1640 meter efter en resa utvändigt, delvis i tredjespår i tredje par och en god avslutning i spåren.

I Gävles lopp 9 under fredagseftermiddagen slutade Per Englunds Hara Putten med Jorma Kontio trea på 1.30,3a/2140 meter från ledningen. I lopp 10 på Solänget under samma kväll visade David Svegårdhs Cash Life fin form som trea på 1.16,5/2160 meter. Från sista position kom attacken på den sista långsidan, men det var ekipaget som bromsade upp så attacken kom i fjärdespår runt slutsvängen och avslutningen i vida spår till tredjepriset var rejäl.

 

Liknande Artiklar

Två 3-åringar från Jämtland inledde på Bergsåker

Två 3-åringar från Jämtland inledde på Bergsåker

När Bergsåker körde tävlingar under fredagen inleddes det med två jämtsegrar. Jörgen E Berglunds Vejmo Mys med Ove A Lindqvist

Läs Mer