Nyheter

Travskolans ledare och elev Februari

📁 Senaste nytt, Toppnyhet, Uncategorized 🕔10.februari 2020

Thelma Kvarnlöf är en av våra fantastiska ledare vi har på travskolan, MEN hon är också en flitig travskolelev! Det ser vi som otroligt roligt och det visar på ett stort intresse att vilja lära sig mer. Thelma är 15 år och bor i Östersund, hon har i stort sett  hela sitt liv hållit på med hästar. Hon började på ridskola och sedan blev det travskola. 2016 tog hon sin ponnylicens och hon har idag 2 egna russ som hon både rider och kör, dom står uppstallade på travbanan hos Thelmas farfar, amatörtränaren Hans Swedin.

Med dessa russ deltar hon flitigt i travskolans ridgrupper, inne på tredje terminen nu, och hon har också vid flera tillfällen varit med på till exempel balanseringskurser. Thelma ser hästarna som sitt stora fritidsintresse, hon har tävlat framgångsrikt både i monté och sulkylopp och hon tror att hon i framtiden kommer att ta storhästlicens. Travskolan är otroligt tacksam att få ha Thelma både som ledare och elev, hon är väldigt uppskattad av både sina elever och kollegor, ställer alltid upp, pålitlig och har en fantastisk förmåga att leda och lära ut.

TACK THELMA!

Liknande Artiklar

Ulfsås Chagello favorit inom V64 på Dannero

Ulfsås Chagello favorit inom V64 på Dannero

På lunchtravet vid Rättviks travbana startar under tisdagen Åke Erikssons Västerbofeelsofine med Isabell Eriksson från spår 4 bakom bilen över

Läs Mer