Nyheter

Travbanechefen Jan Quicklund informerar v.02

📁 Senaste nytt, Toppnyhet 🕔09.januari 2020
Travbanechefen Jan Quicklund informerar v.02

Information v.02

Inledningsvis vill jag framhålla några fina och viktiga framgångar för Östersundstravet 2019. Ett av våra viktigaste områden är rekrytering för framtiden. Sporten har nästan halverats under de senaste 10-15 åren, anledningen är att vi inte tagit rekryteringen på allvar. Konsekvensen är att vi idag inte fått nytt blod och nya ekonomiska medel för en fortsatt tillväxt. Men för Östersundstravet är 2019 ett stort undantag. Vi har, på travskolan, under det senaste året fokuserat på bredd före elit vilket resulterat i fina siffror; en ökning av antalet elever med hela 262%! Stort tack till alla som på olika sätt bidragit till detta fantastiska resultat!

Sporten
Ser vi till de sportsliga resultaten vill jag självklart framhålla Mats E Djuse som tagit två kusktitlar; Champion på både Östersundstravet och på Solänget (3:a på Dannero) och brodern Magnus A Djuse som blev Champion på Umåker (2:a på Skellefteå, Bergsåker och Östersundstravet samt 3:a på Boden) och Per Linderoth tog titeln på Oviken (3:a på Östersund). Per tog också tränartiteln på Östersundtravet (3:a på Solänget och Hagmyren).

Hästkliniken
I dag (2020-01-09) skrev vi så äntligen på avtalet för övertagandet av Hästkliniken. Tillträdet är måndagen den 13/1. Jag har också gjort klart med både veterinär Carolin Bränngård och distriktsveterinärerna. Vi återkommer inom kort med både invigning, erbjudanden och information!

Totohallen
Uppbyggnaden av totohallen går enligt plan vilket innebär att vi planerar för invigning i samband med V64-tävlingar torsdagen den 12 mars!

Anläggningen
Andreas Johansson som ny anläggningschef är på plats i slutet av januari. Micke Halvarsson stöttar upp vid behov och Ulf Johansson ansluter fortsatt på tävlingsdagarna.

Påminner om:
1. Travgalan 2020-01-25, köp biljetter och se all information på hemsidan.
2. Skotertävling utefter Gräfsåsenvägen den 11-12/1.

Lycka till!

Liknande Artiklar

Ulfsås Chagello favorit inom V64 på Dannero

Ulfsås Chagello favorit inom V64 på Dannero

På lunchtravet vid Rättviks travbana startar under tisdagen Åke Erikssons Västerbofeelsofine med Isabell Eriksson från spår 4 bakom bilen över

Läs Mer