Nyheter

Travbanechefen informerar

📁 Senaste nytt, Toppnyhet 🕔12.augusti 2019
Travbanechefen informerar

Det har hänt mycket och det fortsätter…

Jag vill på detta sätt kort informera er om två viktiga händelser som påverkat Östersundstravets verksamhet denna sommar.

Midsommarhelgen den 21 juni gick ett sabotagelarm på Östersundstravet, totohallen brinner… Värdehandlingar, arbetsmaterial och andra viktiga saker har räddats men byggnaden är förstörd (brand-, vatten- och rökskadad). Nu pågår förhandlingar med flera parter och diskussionen handlar i huvudsak om hur vi ska återställa totohallen. Det vi vet är att tak, väggar och golv ska bevaras medan allt övrigt rivs. Vi har bra försäkringar för det inträffade men jag återkommer mer om detta då det fortfarande finns en hel del oklara faktorer som påverkar utfallet.

Vår hyresgäst; Östersunds Hästklinik har beslutat att stänga ner sin verksamheten på Östersundstravet den 16 augusti. Jag har under hela denna process försökt hitta lösningar och jag är på god väg. Östersunds Hästklinik har ett gällande hyresavtal men vi på Östersundstravet avser att göra allt vi kan för att erbjuda er en ”veterinärservice” på plats. Diskussioner förs med flera intressenter och redan v.34 har vi en tillfällig lösning. Detta är en tillfällig och kortsiktig lösning som ev. kan bli permanent. Men vi ser nu över flera alternativ och jag återkommer med mer information så fort vi har en mer långsiktig lösning.

 

 

Liknande Artiklar