Nyheter

Travbanechef Jan Quicklund informerar, vecka 24.

📁 Ledare, Senaste nytt, Toppnyhet 🕔11.juni 2020

Då har vi klarat av ännu ett Jämtlands Stora Pris. En JSP-helg som går till historieböckerna, inte som vanligt med hurrarop och applåder, denna gång i tystnad och utan publik.  Det var en märklig känsla att ensam stå på publikplats och se otroligt fina tävlingar. En sportslig nivå som nästan slog i taket. Elitloppsklass?

Men jag måste samtidigt tillstå att vi hade lite darr på manschetten inför denna så viktiga helg. Tävlingar då hela travsveriges alla ögon är riktade emot Östersund. Denna helg får vi inte göra fel. En banomläggning skapade många spaltmetrar i media. Hade banan hunnit sätta sig? Svaret var JA!

En stor eloge till alla inblandade. Alla aktiva jag pratade med var väldigt nöjda, för både sporten och för hästvälvärden så viktig fråga. Att vädrets makter ännu en gång inte var med oss kanske inte spelade så stor roll denna dag, men nästa år vill jag ha sol, värme och mycket folk på plats!

Vi kommer inom kort samla ihop oss och utvärdera arrangemanget, det finns alltid detaljer vi kan förbättra. Har ni synpunkter så tar vi emot dessa, gärna då också med förslag på lösning…

Provlopp 4/7:
Preliminärt startar vi upp provlopp igen med första tillfället den 4 juli. Håll utkik för mer information på hemsidan. Vi kommer också skicka denna information till er på sms.

Ponnytravtävling 25/6:
Nu får vi starta upp ponnytävlandet igen. Första tävlingsdag är den 25 juni kl 18.00. Mer information kommer.

Hyresavtal:
Vi kommer skicka ut nya hyresavtal till er alla efter genomfört styrelsemöte den 17/6. Det kommer bli en del förändringar som framför allt beror på önskemål och synpunkter från er hyresgäster.

Önskar er en fin Midsommar!

/Jan Quicklund