university of hawaii pharmacy https://trustpillsnorx.com/bontril/ best medicine for head congestion

Nyheter

Trav LIVE – Valnes Heidi avrundade tävlingsdagen!

📁 Senaste nytt, Sportnyheter, Tips, Toppnyhet, Trav, Uncategorized 🕔03.april 2019
Trav LIVE – Valnes Heidi avrundade tävlingsdagen!

Resultat lopp 9: Valnes Heidi/John Östman andra ytter, kunde vänta med attacken fram till upploppet, spurtade bra och tog segern i de sista stegen. Alviano/Peter Eriksson lugn start, fram utvändigt ledaren sedan tempot bedarrat efter ett halvvarv. Pressade sig till grepp och svarade in i det sista. Martha Lo/Lars-Åke Svärdfeldt med i spetskörning inledningsvis, rygg ledaren, kom fram inför upploppet och knep den sista totoplatsen. Stepping Baby blev struken efter omstarter. Segertid 1.17,0/2140 meter, till 5,56 i odds. V5 delar ut 289 kr.

Resultat lopp 8: Clipper Chip/Rikard N Skoglund utvändigt där framme, ökade farten in mot den sista kurvan och stack ifrån dem. In Disguise/Daniel Wäjersten rygg ledaren, lucka i slutkurvan och avslutade positivt. Notch/Jan-Olof Johansson tredje ytter, fram i slutkurvan och gick bra utan segerchans. Vinnartid 1.15,7/1640 meter, till odds 2,14. V5-värde 215 kr.

Resultat lopp 7: Aure Joker’n/Jomar Blekkan drog i täten i ett högt tempo, stack undan och vann överlägsen. Gran Victoria spurtade bra invändigt som tvåa för Ola Åsebö. Olsimpingstbruden med Magnus O Jonsson trea efter en invändig resa. Segertid fina 1.30,8/2140 meter, till 1,39 i odds. V5-värde 172 kr.

Resultat lopp 6: Kathedral Zon/Daniel Wäjersten stack till täten, fick bestämma tempot och stack enkelt ifrån till slut. Listas Alice/Björn Persson rygg ledaren hela vägen, klar tvåa. Artful Dodger/Ulf Eriksson utvändigt ledaren, tryckte på på långsidan, tappade till slut. Vinnartid 1.18,6/2140 meter, till 3,49 i odds. V5-värde 146 kr.

Resultat lopp 5: Nordby Kuling/Olle Alsén fjärde inner, fram i andra ytter i slutkurvan, attack inpå upploppet, spurtade rejält och hann fram på linjen. Haga Bruden/Peter Eriksson rygg ledaren, ut i slutkurvan och spurtade bra men åkte dit på ritsen. Hammer Stjernar/Veronika Bugge tidig galopp, spurtade bra till den sista totoplatsen, långt bakom vinnaren. Höstbo Elis/Ulf Ohlsson i ledningen, galopp i segerstriden med på upploppet. Vinnartid 1.27,9/2660 meter, till oddset 8,97. V5-värde 90 kr.

Gyri Gutten har blivit struken i V5-öppningen, liksom Diamond Coin i V5-4!

Resultat lopp 4: I’ll Fixit/Ulf Ohlsson utvändigt ledaren, kopplade greppet inför upploppet och vann säkert. Manne S.E./Daniel Wäjersten fin start, övertog ledningen inför den andra kurvan, orkade inte stå emot över slutrakan. B.W.Sweetie/Rikard N Skoglund rygg ledaren efter 700 meter, kom fram invändigt till slut. Caraway/Susanne H Osterling tredje inner, spurtade bra som tvåa, men diskades. Vinnartid 1.7,0/2660 meter, till odds 4,77. V4-utdelning 2.994 kr.

Resultat lopp 3: Eidshaugsvarten/Veronika Bugge snabb ut, fick tredje inner, lucka mellan hästar över upploppet och hann fram till seger. Gjerv Prinsessa/Morten Valstad andra ytter, snabbt fram i slutkurvan och kopplade greppet på upploppet, bromsade till i sin ensamhet och blev upphunnen. Komnes Omer/Jomar Blekkan spurtade riktigt fint långt ute i banan efter en tidig galopp. Vinnartiden 1.27,1a/1640 meter, till oddset 13,16. V4-värde 14,02.

Strykning på favoriten Eigelands Fredrik efter en dålig provstart!

Resultat lopp 2: Whitsun Madonna med Lars-Åke Svärdfeldt tredje inner, lucka i slutkurvan, ut på upploppet och avslutade storstilat till en målfotoseger. Eclair Sisu/Magnus A Djuse höll upp ledningen, tyckte inför upploppet och höll nästan undan. Flame Of Fortune/Ulf Eriksson utvändigt om ledaren, tryckte på under den sista långsidan, höll farten godkänt. Vinnarodds 8,00, segertid 1.15.8a/2140 meter. V4-värde 110 kr.

Resultat lopp 1: I V4-öppningen blev det favoritseger för Åsafaksen med Ulf Ohlsson. Ekipaget övertog ledningen efter 700 meter, fick tryck på den sista långsidan men stack ifrån enkelt över slutrakan. Rive Rappa/Jan Wallén med i den främre träffen hela tiden, pressade på ledaren på den sista långsidan, kunde inte utmana till slut men höll farten berömvärt. Norrby Elde/Olle Alsén tredje ytter, fram i ryggar inför upploppet, men kunde inte utmana till slut. Vinnartiden 1.29,4/2660 meter, till oddset 1,89. V4-värde 42 kr.

 

Idag är det trav och här kan du läsa om det aktuella. Programförändringar, intervjuer, analyser och spelförslag följer och det kommer att uppdateras under dagen. Senare följer vi även tävlingarna LIVE med resultatrapportering – häng med!

Programförändringar

Lopp 2: 1 Indine Keeper, 11 Lyckans Cash startar inte.

Lopp 9: 5 M.T.Furyk, 8 Winerich startar inte.

Intervjuer

Oscar Berglund:

OBS – STRUKEN – Indine Keeper (V4-2). Jag var riktigt besviken på Solvalla senast. Det var första gången jag tog bort det stänga huvudlaget på henne inne på banan senast, dövade ned och hon förstod inte att hon skulle tävla, utan bara lunkade med. Nu blir den vanliga utrustningen igen och löper hon upp till sina träningsrundor så går det bra idag. Det är upp till bevis och jag siktar på ett större lopp efter detta, så jag hoppas att hon visar sig från sin bästa sida. Det känns jätteviktigt! Hon öppnade väldigt bra bakom bilen ifjol, men enligt Ulf var hon rädd för bilen eller vingen senast med det öppna huvudlaget. Hon tränar bäst av alla mina hemma så jag hoppas och tror att hon leder hela vägen. Banan var dessutom fin igår när jag körde på den vilket är positivt, säger en förhoppningsfull Oscar Berglund.

Magnus A Djuse:

– Eclair Sisu (V4-2) gick riktigt bra senast, är rejäl och jag tror att han är bättre med loppet i kroppen. Jag tycker att han skall räknas bland de främsta i loppet.

– Zulu Lynet (V4-3) var ju riktigt bra senast och jag tycker att den här uppgiften ser spännande ut. Han är mycket speedig om vi får vänta med spurten så tror jag att vi kan ta många till slut. Räknas med chans.

– Carlos Chablis (V5-2) kändes fin då jag körde i kvalet, men galopperade i slutkurvan senast. Jag vet inte vad som hände. Är hon son i kvalet så kan hon bara långt framme,  en jag tror det blir svårt att slå Wäjerstens häst, som sägs vara bra, säger Magnus A Djuse.

Mats E Djuse:

– Sohlbusan (V4-1) körde jag ett 1.34-jobb för någon vecka sedan då banan var dålig. Jag tycker att hon kändes bra. Det blir nog svårt att vinna direkt, men kanske kan bara trea, fyra om att fungerar.

– Björnivar (V4-3) blev lite för lätt senast barfota fram och galopperade, men visade fortsatt fin form. Han är rejäl och skall räknas, även om det är några bra emot.

– Tristan Cesar (V4-4) är en nykomling hos Olle som jag aldrig har kört. Han håller fin kapacitet, men vi behöver nog bygga för framtiden och jag får köra lugnt från början och se vad vi kan ta till slut. Jag ligger lågt på förhand.

– Aldorassa (V5-5) duger rätt bra i sammanhanget och skall nog räknas.  Han var vad jag förstår förbättrad senast och jag hoppas att vi kan få speeda en kort bit till slut, eller åtminstone att vi slipper göra så mycket grovjobb, säger Mats E Djuse.

Se även intervjuer på https://www.atg.se/V4/tips

V4-analysen – förändrade idéer efter strykning

Jag har efter strykningen av Indine Keeper fått tänka om i V4-förslaget även om analyserna fortsatt är som de är. I V4-öppningen tror jag att Sorm Järven är bäst felfri för Rikard N Skoglund. Varken han eller den andra favoriten Åsafaksen med Ulf Ohlsson är att lita på. Jag vill också kraftigt varna för Norrby Elde med Olle Alsén, som har springspår! Ett tokigt motbud felfri är innerspåret Lillans Maggen som kan hur mycket som helst men hon galopperar ju nästan varje gång. K.A.Rolina med Peter Eriksson kan tänkas som rysare. I V4-2 har ju Indine Keeper strukits! Reserven på systemet Olympique Girl går troligen barfota för första gången och passas för Rikard och Jakobsson är uppåt. Vi provar att gå på henne istället! Tänkbara är även Eclair Sisu/Magnus A Djuse och Whitsun Madonna/Lars-Åke Svärdfeldt. Det är många bra hästar i V4-3 och det är en chansning att gå kort. Jag tror att sju streck räcker och gillar ju Månremus med Gugge Melander, men garderar som skrivet i årsdebuten! Komnes Omer är Jomar uppåt på lägger på valacken. I’ll Fixit med Ulf Ohlsson får tipsnicken i V4-avslutningen, men Caraway/Susanne H Osterling är given liksom den väl hårt spelade favoriten Manne S.E./Daniel Wäjersten i sin återkomst. Eller kan Rekord Amok ta dem till slut med rätt smygreklam för John Östman?

V4-förslaget 126 rader

Avd.1: 5, 7, 10 res. 6, 8

Avd.2: 4 Olympique Girl res. 2, 10

Avd.3: 3, 4, 5, 7, 9, 10, 11 res. 1, 2

Avd.4: 2, 3, 6, 8, 10, 11 res. 9, 1

Lycka till!

 

Liknande Artiklar

Mats E Djuse i Lärlings-EM på Mallorca!

Mats E Djuse i Lärlings-EM på Mallorca!

När Bergsåkerstravet kör istället för Östersundstravet på fredag och Oviken på lördag finns inte Mats E Djuse med, vilket beror

Läs Mer